Egyelőre nem mondhat le apja nevéről Shiloh Jolie-Pitt: ezért nem kaphatja meg azt, amit akar

Shiloh Jolie-Pitt, Los Angeles Premiere Of MSNBC Films' "Paper &  Glue: A JR Project"
Getty Images -
bíróság Brad Pitt Shiloh Jolie-Pitt Angelina Jolie Vezetéknév
Bármennyire is szeretne, Shiloh Jolie-Pitt egyelőre nem tud lemondani híres apja vezetéknevéről. A bíróság egy bizonyos vizsgálatot nem tudott elvégezni az ügyben, ezért elhalasztotta a meghallgatását.

Technikai okok miatt elhalasztották a hétfőre tervezett tárgyalást, így Shiloh Jolie-Pitt egyelőre nem tud lemondani apja, Brad Pitt vezetéknevéről. A halasztásra azért volt szükség, mert a bíróság még nem fejezte be a szükséges háttérellenőrzést, ezért a meghallgatást augusztus 19-re tették át. 

Shiloh Jolie-Pitt, Eternals UK Gala Screening - London
Shiloh Jolie-Pitt meghallgatását elhalasztották
Forrás: Doug Peters/EMPICS Entertainment

Shiloh Jolie-Pitt ügyvédje többször is nyilatkozott az ügyben

Ezt Shiloh ügyvédje közölte, aki azt is hozzátette: „Ez teljesen normális, mindenkinek, aki névváltoztatási kérelmet ad be, át kell esnie a bírósági háttérellenőrzésen. Shiloh meghallgatását egy elírás miatt új időpontban folytatja a bíróság”.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Brad Pitt és Angelina Jolie lánya szeretné a nevét Shiloh Nouvel Jolie-Pittről Shiloh Nouvel Jolie-ra változtatni. Májusban, 18. születésnapja után adta be a kérelmet, hogy törvényesen is töröltesse vezetéknevéből apja nevét.

A 18 éves lány a közelmúltban közleményt adott ki a Los Angeles Timesban, amelyben bejelentette, hogy vezetéknevéből elhagyja a Pitt nevet.

A felhívás június 17-én, június 24-én, július 1-jén és július 8-án jelent meg az újságban. Ez sokakban visszás érzéseket keltett, Brad Pitt elleni támadásnak vélték, de Shiloh ügyvédje azóta ezt is tisztázta: közölte, hogy a kaliforniai törvények mindenkit köteleznek erre, aki nevet akar változtatni. 

Hogy Shiloh miért ragaszkodik a névváltoztatáshoz, nem tudni biztosan, egyes források szerint együttérez apjával, de elege lett a szülei közötti csatározásokból, és mivel anyjávl él, neki akar kedvezni. Korábban arról is szóltak hírek, hogy a Brad Pitt-től elfodult gyerekek, Maddox, Pax, Zahara és Vivienne is folyamatosan nyomás alatt tartják őt és testvérét, Knoxot, hogy ne pártolják tovább apjukat, kizárólag anyjuk, Angelina Jolie mellett foglaljanak állást a szülők között elmérgesedett vitában. Ha igazak a híresztelések, akkor úgy tűnik, Shilohnál szerencsével jártak a tesvérei, már ő sem szeretné viselni a világhírű színész vezetéknevét. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.