Ezeket kívánták terhesen a királyi család tagjai: Katalin hercegné kedvence is kiderült

Katalin hercegné Meghan Markle
WireImage/Karwai Tang -
sóvárgás katalin hercegné Meghan Markle terhes
A kívánósság megszokott dolog a kismamáknál, még a királyi család tagjai is vágytak furcsa ételekre a terhességük alatt. Kiderült, mit kívánt Katalin hercegné, Meghan Markle és a királyi család más tagjai.

A kismamák egészen furcsa dolgok után tudnak sóvárogni a terhességük egy bizonyos szakaszában, ezt pedig még a királyi család tagjai is megtapasztalták. Most kiderül, mégis mi volt a kedvenc étele Katalin hercegnének, Meghan Markle-nek vagy éppen Diana hercegnének a terhességeik alatt. 

Katalin hercegné és Meghan Markle
Ezeket kívánta terhesen Katalin hercegné és Meghan Markle
Forrás: Getty Images/Simon M Bruty

Ezeket kívánták terhesen a királyi család tagjai: Katalin hercegnétől Dianaáig

  • Katalin hercegné a fűszeres ételekre vágyott

A György herceggel való várandóssága során Katalin hercegné a fűszeres ételek után sóvárgott. Kifejezetten az indiai curry volt az, amit gyakran evett, ezt Chan és Hash Shingadia készítette el neki. "Szereti a feleségem főztjét"  - mondta a férfi, aki azt is elárulta, hogy mivel ő vegetáriánus, csak zöldséges curryt főz. Amikor pedig Sarolta hercegnőt várta, akkor a pizza volt a terítéken. A fűszeres kolbászt és prosciutto voltak azok a feltétek, amelyek elengedhetetlenek voltak a számára. Lajos herceggel való terhessége alatt azonban komoly reggeli rosszuéllétekkel küzdött, ezért ekkor pirítóst és vékonyra szeletelt uborkát evett, de az avokádót sem vetette meg.

  • Meghan Markle csak egyszer botlott

A hercegné akkor is az egészséges ételek híve maradt, amikor Archie herceggel volt terhes. A guacamole és a crudites voltak a kedvenc harapnivalói.

A crudites egy francia előétel, amely szeletelt vagy egész nyers zöldségekből áll. Ezeket általában vinaigrette-be vagy más szószba mártogatják.

Lilibet hercegnő születése előtt azoban Meghan Markle is engedett kicsit az egészséges ételek iránti szenvedélyéből. Erről Harry herceg írt a Spare című könyvében. "Nyugodtan, józanul hajtottunk a kórházba, ahol a testőreink ismét megetettek minket. Ezúttal hamburgert és sült krumplit hoztak (...). Megnek pedig fajitát egy helyi mexikói étteremből. Ettünk és ettünk, aztán körbetáncoltuk a kórházi szobát. Csak öröm és szeretet volt abban a szobában" - írta.

  • Diana hercegné a paradicsomot kerülte

A Vilmossal való várandóssága során a hercegné egy közel sem egészséges étel után vágyakozott. Erről egy olyan feljegyzés tanúskodik, amleyet az akkori séfnek írt a hercegné. "Kérlek, kaphatnék egy szalonnás szendvicset reggelire?" - Írta a hercegné, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a paradicsomot viszont nagyon szeretné mellőzni.

  • Sarah Ferguson szerette a gyorskajákat

A yorki hercegné, II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg második fiának volt felesége szintén furcsa dolgok után sóvárgott, mialatt Beatrice hercegnőt várta. Rengeteg sajtburgert és majonézt evett, valamint makrélás szendvicset. És olykor-olykor egy-egy pohár pezsgőt is elfogyasztott.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.