Meghan Markle könnyekben tört ki: a közvélemény reakciója fakasztotta sírva

The State Funeral Of Queen Elizabeth II, Meghan Markle Erzsébet királynő temetésén
The State Funeral Of Queen Elizabeth II/bestof - Christopher Furlong
sírás kritika Meghan Markle Harry herceg
A királyi családból kilépett pár üzleti vállalkozásait eddig nem koronázta siker. Meghan Markle idén újabb projektbe fogott, de életmódmárkája siralmas fogadtatásban részesült, ami miatt a hercené könnyekben tört ki.

Meghan Markle és Harry herceg azóta próbálkoznak beindítani valamilyen vállalkozást, mióta kiléptek a királyi családból. Hírnevükre építenének, de egyelőre egyik projektjük sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A hercegné azért töretlenül próbálkozik, de a legutóbb bejelentett életmódmárkája sem részesült az általa remélt fogadtatásban. Könnyekben tört ki, miután meglátta a reakciókat. 

Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Meghan Markle könnyekben tört ki
Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Meghan Markle könnyekben tört ki a közvélemény reakciója miatt

Kétségbeesetten igyekeznek saját lábukra állni, de a hírnevük nem tudja fenntartani a vállalkozásaikat. Harry herceg és Meghan Markle több különböző projekttel is próbálkoztak azóta, hogy kiléptek a királyi családból, de eddig mind csúfos kudarc lett. Meghan Markle azonban nem adja fel, márciusban új életmódmárkát jelentett be, ám amikor szembesült azzal, hogy milyen fogadtatást kapott az új üzlete, könnyekben tört ki. 

A 43 éves színésznő egy rejtélyes videóval próbálta felkelteni az emberek figyelmét. A klipben, amelyet a pár Montecito-i kastélyában forgattak, az látható, ahogy Sussex hercegnéje a családi házuk pazar kertjében sétálgat. Mivel sem az ő, sem Harry herceg hírneve nem állt még helyre a királyi családból való kilépésük óta, Meghan hatalmas PR-akciót tervezett, hogy javítson a helyzetükön a márka bevezetése előtt, ennek ellenére az új vállalkozása is lesújtó reakciót kapott.  

Tom Quinn királyi szakértő szerint Megan könnyekben tört ki, amikor értesült az emberek véleményéről. „Meghan sírva fakadt, amikor a márka elindult, sokan gúnyolódtak a lekvárján, drágának tartották és nem gondolták különlegesnek."

„Mostanra eljutott arra a pontra, hogy azt gondolja, igazságtalanul kritizálják. A férjéhez hasonlóan ő is úgy érzi, hogy az emberek minden alap nélkül pikkelnek rá - nem érti, miért nem csodálják a munkáját." Hozzátette:Különösen érzékeny az amerikai fényűző életmódját ért kritikákra - az ő szemszögéből ez olyasmi, amit csodálni kell, nem kritizálni." 

Piacra került Meghan Markle és Harry herceg szerelmi fészke: ennyiért lehet megvenni

Eladó a pár szerelmi fészke. Ismét piacra került az az otthon, ahol annak idején Meghan Markle vendégül látta Harry herceget, amikor a hercegné még színésznő volt és Torontóban forgatta a Suits című sorozatát.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.