Milák Kristóf nem hagyta szó nélkül a szurkolókat: megmondta, mit gondol az elmúlt két évről

AFP or licensors/Gold medallist Hungary's Kristof Milak celebrates during the podium ceremony of the men's 100m butterfly swimming event during the Paris 2024 Olympic Games at the Paris La Defense Arena in Nanterre, west of Paris, on August 3, 2024. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP) - AFP
Olimpia 2024 Milák Krisfóf olimpiai bajnok nyilatkozat
Egy aranyérem és egy ezüst. Ezt tette le Milák Kristóf a párizsi olimpia asztalára. Sokáig azt hihettük, hogy egy-két kivételtől eltekintve, már soha többé nem áll szóba se a sajtóval, se a közönséggel, de olimpiai bajnok úszónk megtörte a csendet.

Az elmúlt két évben kapott hideget-meleget olimpiai bajnok úszónk, úgy tűnt, mindenki jobban tudja, hogyan kellene edzenie és élnie, mint ő. A ránehezedő nyomásra Milák Kristóf csenddel válaszolt, nem állt szóba senkivel, és az olimpia közben sem nyilatkozott, az ezüst és az aranyérem elnyerése után sem beszélt riporterrel, nem üzent a szurkolóknak sem. Ám végre megtört a jég. 

MIlák Kristóf
Milák Kristóf megtörte a csendet, a szurkolóinak üzent
Forrás: AFP 

A párizsi ötkarikás játékok után Franciaországból hazatért olimpiai csapatot a Puskás Aréna melletti Szoborparkban várták és köszöntöttek a szurkolók. Az ünnepségen olimpikonjaink elmondták, hogy érezték magukat Párizsban, mi vár rájuk a párizsi olimpia után, mik a terveik, újabb céljaik. Van, aki arról számolt be, hogy nem pihen, hamarosan újabb megmérettetésen vesz részt, így szabadság helyett várja az edzőterem, van, aki annak örül, hogy végre itthon lehet, hiszen az év nagy részében külföldön edz. A sajtóérdeklődéssel övezett ünnepség igazi és nem várt meglepetést is tartogatott. 

Milák Kristóf hosszú hallgatás után, némi unszolásra ugyan, de végre megtörte a csendet.

„Az elmúlt két évet tekintetbe véve csak annyit szeretnék mondani, hogy mindenkinek köszönöm szépen, aki szurkolt és bízott bennem, és ott volt. És tényleg rengetegen voltak ott mellettem, körülöttem, rengeteg üzenetet kaptam, rengeteg biztató szót. Tényleg köszönöm mindenkinek, aki feltétel nélkül bízott bennem és bízott abban, hogy végül sikerrel járok el. Köszönöm!” — szólt a szurkolókhoz a 100 méter pillangóúszás olimpiai bajnoka, Milák Kristóf, akinek szavait ováció fogadta. 

Az NSO videóján látszik, hogy a közönség mellett olimpikonjaink is őszintén örültek a szavainak, és boldogan tapsolták meg a 200 méter pillngón ezüstöt, 100 méter pillangón aranyérmet nyert Milák Kristófot, aki a párizsi olimpiai teljesítményével kétszeres olimpiai bajnokká vált.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.