Először jelent meg a nyilvánosság előtt balesete óta Brad Pitt és Angelina Jolie fia, Pax

Angelina Jolie, Pax Jolie-Pitt
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - August 16, 2023 - Gotham
sérülés Brad Pitt Pax Jolie-Pitt baleset Angelina Jolie
Komoly balesete óta először jelent meg a nyilvánosság előtt hivatalos eseményen Pax. Brad Pitt és Angelina Jolie fia láthatóan a fején és a kezén sérült meg.

Brad Pitt és Angelina Jolie fia, Pax komoly balesetet szenvedett elektromos biciklijével úgy, hogy nem viselt bukósisakot. A fiú sikeresen felépült sérüléseiből, és részt is vett az első nyilvános megjelenésén, de az ütközés nyomai még látszanak rajta.

Angelina Jolie és fia, Pax, Angelina Jolie fia
Angelina Jolie fia, Pax így néz ki a balesete után
Forrás: Getty Images

Brad Pitt és Angelina Jolie fia, Pax balesete után először vett részt hivatalos eseményen

Brad Pitt és Angelina Jolie fia, Pax július 29-én szenvedett komoly balesetet elektromos biciklijével Los Angelesben. A 20 éves fiú nem viselt bukósisakot, így az ütközés során komolyabb sérüléseket is szenvedett. Kórhába szállították, Angelina Jolie pedig végig mellette volt. Azóta szerencsére már kiengedték, és a fotók tanúsága szerint maradandó sérülést nem szenvedett, de még viseli a baleset nyomait. A homlokán látható a vágás, az öltönye alól pedig kilátszik a kezén lévő gipsz.

Pax szerencsésnek mondhatja magát, a helyszíni beszámolók ugyanis arról szóltak, súlyos volt az ütközet, 

a szemtanúk pedig arról számoltak be, hogy azt hitték, a fiú meghalt, amikor a baleset után látták a földön feküdni. 

Csak akkor tért magához, amikor a mentősök megérkeztek a helyszínre. A kiérkező rendőrök és mentősök úgy döntöttek, hogy kórházba szállítják Paxot, miután az fejfájásra panaszkodott. Sérülései ellenére a biciklijén nem látszódtak az ütközés nyomai. Nem ez volt az első eset, hogy Pax közúti balesetbe keveredett. „A barátai aggódnak érte" - mondta egy bennfentes. „Meggondolatlanul viselkedik" - állítja.

„Sorozatos autóbalesetei voltak" - tette hozzá a forrás. „Pax egy problémás gyerek, és Angelina mindent megtesz, hogy segítsen neki." A Los Angeles-i rendőrség forrásai szerint, nem derültek ki új információk az esettel kapcsolatban, továbbra is közlekedési balesetként kezelik az ügyet, vádemelés nem történt. 

Brad Pitt nagyon aggódott fia, Pax ijesztő e-biciklis balesete miatt: a színész elsírta magát

Július végén szenvedett e-biciklijével autóbalesetet Pax Jolie-Pitt, aki a súlyos sérülései miatt intenzív osztályra került. Azóta már kiengedték a kórházból: Apja, Brad Pitt nagyon aggódott érte, úgy tudni el is sírta magát, amikor részletesen beszámoltak neki fia sérüléseiről. „Brad továbbra is törődik Paxszal” - mondta egy bennfentes

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.