Jennifer Lopez először jelent meg a nyilvánosság előtt, mióta beadta a válókeresetet

Jennifer Lopez
Getty Images - MEGA
válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Jennifer Lopez
A világhírű színésznő és énekesnő augusztus 20-án nyújtotta be a válókeresetet férje, Ben Affleck ellen két év házasság után, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A válás óta először készült róla nyilvános fotó, amikor augusztus 30-án Beverly Hillsben érkezett meg egy rendezvényre.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022. július 17-én kötöttek házasságot Las Vegasban, közel két évtizeddel azután, hogy először eljegyezték egymást a 2000-es évek elején, majd röviddel az esküvő előtt szakítottak. 2022 augusztusában egy pompás esküvői ceremóniát is rendeztek Savannah-ban, Georgiában, hogy megünnepeljék Las Vegas-i házasságkötésüket. Két évvel később, az énekesnő a második esküvői évfordulójukon beadta a válókeresetet, miután a nyarat nagyrészt külön töltötték. A párnak nem volt házassági szerződése.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez először jelent meg a nyilvánosság előtt, mióta beadta a válókeresetet
Forrás: GC Images

Jennifer Lopez először jelent meg a nyilvánosság előtt, mióta beadta a válókeresetet

Lopez nyilvános megjelenésére tíz nappal azután került sor, hogy augusztus 20-án beadta a válókeresetet. A dokumentumban Lopez kijelentette, hogy egyik fél sem tart igényt tartásdíjra. A róla készült friss fotók ide kattintva megtekinthetők. Augusztus 22-én egy forrás a People magazinnak elmondta, hogy a pár hosszú ideig próbálta újraéleszteni a románcukat. 

Valóban szerették egymást – és mindez nagyon gyorsan történt. Tényleg meg akarták próbálni, és meg is tették. Két olyan emberről van szó, akik szerelmesek a szerelembe, és ki ne vágyna erre? És a világ is ezt akarta.

Egy másik forrás pár órával az énekesnő válókereset benyújtása után azt nyilatkozta, hogy Lopez „belefáradt a várakozásba.” „Nagyon keményen próbálta működőképessé tenni a kapcsolatot, és összetört a szíve” – tette hozzá a forrás. „A gyerekek továbbra is a legfontosabbak számára, ahogyan mindig is voltak.”

Jennifer Lopez úgy viselkedett, mintha Ben Affleck anyja lenne

Az énekesnő sokáig próbálta kezelni férje, Ben Affleck állandó rosszkedvét - állítják a pár ismerősei. Jennifer Lopez az időt és az energiát sem sajnálta arra, hogy férjére vigyázzon, olyan volt, mintha az anyja lenne.

„Jennifer sokáig küzdött azért, hogy Ben boldog legyen, és hogy mindene meglegyen, amire szüksége van” - mondta a bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy Ben inkább a fia volt Lopeznek, mint a párja. A barátai pedig arra biztatták az énekesnőt, hogy hagyja ezt abba, mert nem az ő dolga, hogy feldobja a hangulatát. Folyamatosan emlékeztették arra, hogy nem ő a felelős a férfi érzéseiért.

Affleck időnként nagyon szeszélyes és sötét gondolatai vannak, Jennifer pedig teljesen másképp értékeli az életet. Nagyon hálás mindenért

 - tette hozzá a forrás.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.