Ezért szakított Katy Perry és Orlando Bloom: nagyon kemény évet töltöttek külön

Katy Perry és Orlando Bloom
Getty Images - Steve Granitz
kapcsolat Katy Perry Orlando Bloom szakítás
A színész és az énekesnő egy év után szakítottak, majd egy év elteltével újra összejöttek, és azóta a kapcsolatuk erős és stbail. De mi történt Katy Perry és Orlando Bloom között? Az énekesnő most elárulta.

Katy Perry és Orlando Bloom 2016-ban jöttek össze, de mindössze egy év múlva már szakítottak is. Az okokat eddig senki nem tudta, de most az énekesnő elárulta, mi zajlott köztük a háttérben és azt is, hogyan találtak újra egymásra.

Katy Perry és Orlando Bloom
Kiderült, miért szakított Katy Perry és Orlando Bloom
Forrás: Getty Images

Ezért szakított Katy Perry és Orlando Bloom

Katy Perry és Orlando Bloom 2016-ban egy Golden Globe afterpartyn találkoztak először, és gyorsan egymásra is találtak, azonban a kapcsolatuk elsőre nem tartott sokáig. 2017-ben szakítottak, bár azt senki nem tudta, hogy miért. Az énekesnő azonban most elárulta, mi történt közöttük. Kiderült, hogy a színészt egyáltalán nem érdekelte már a „játszadozás", Katy Perrynek azonban dolgoznia kellett magán. A színész nem sokkal azelőtt vett részt egy egyhetes elvonuláson, ami megváltoztatta az élethez és a kapcsolatokhoz való hozzáállását, de nem ugyanazt akarták egymástól.

„Nem igazán voltunk egy hullámhosszon. Ő épp egy hosszú cölibátusi időszakon volt túl, és határozott szándékai voltak. Én akkor léptem ki frissen egy kapcsolatból, és úgy voltam vele, hogy ezt nem tudom tovább csinálni" - mondta az énekesnő hozzátéve, hogy nagyon máshol tartottak.

 

Már nem játszotta a macska-egér játékot. Én pedig azt mondtam: ez unalmas, továbblépek. 

 - mondta Katy Perry. Orlando és az énekesnő ezután egy „nagyon kemény évet" töltöttek külön, mielőtt az énekesnő úgy döntött, hogy ő is elmegy az arra az elvonulásra, és neki is teljesen megváltoztatta az életét.

Ez segített átprogramozni azt, amit magamról gondolok, és segített összekötni a fejemet a szívemmel." Amikor a pár - akiknek van egy négyéves közös lányuk, Daisy - újra összejött, a 39 éves Katy „a legrosszabbat" mutatta meg magából a 47 éves színésznek, és a férfi rendíthetetlen támogatása ráébresztette, hogy ő a megfelelő a számára. És most Katy és Orlando - aki a Miranda Kerrrel kötött házasságából származó 13 éves Flynn apukája is - együtt dolgoznak azon, hogy kapcsolatuk erős maradjon, többek között párterápiára járnak.

Orlando Bloom meztelen fotóiról nyilatkozott Katy Perry: végre kiderült, miért evezett a színész gatya nélkül

Kapcsolatuk korábbi szakaszában történt az eset egy olaszországi nyaraláson: Orlando Bloom és Katy Perry evezni mentek. Elől ült Katy, bikiniben, mögötte térdelt Bloom, teljesen meztelenül. A jelenetet lefotózták és felkerült az internetre is, amelynek az énekesnő egy cseppet sem örült. Hogy miért? Erről nyilatkozott, valamint arról, miért nem vett fel fürdőnadrágot a színész, mielőtt emberek közé ment. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.