Lady Gaga megvillantotta óriási jegygyűrűjét - A vőlegényével érkezett Velencébe

"Joker: Folie à Deux" Cast Arrive In Venice For The 81st Venice International Film Festival. lady gaga, michael polansky
Getty Images -
Velencei Filmfesztivál jegygyűrű Michael Polansky eljegyzés Lady Gaga
Az énekesnő a vőlegényével érkezett a velencei filmfesztiválra. Lady Gaga eljegyzési gyűrűjétől majdnem megvakult a közönség - Michael Polansky nem aprózta el az ékszervásárlást.

Az énekesnőt és vőlegényét akkor fotózták le, amikor hajóval megérkeztek Velencébe. A közönség kedvéért még meg is csókolták egymást kiszállás előtt. A 38 éves Lady Gaga egy fekete pöttyös ruhában tündökölt, platinaszőke haját félig tűzte fel. Szettjének tökéletes kiegészítője volt a hatalmas gyémántgyűrű, amit a vőlegényétől kapott. Az ékszert nem lehetett nem észrevenni, akkora mint az énekesnő ujjperce.

Celebrity Sightings In Venice - September 2, 2024, lady gaga, jegygyűrű
Lady Gaga gyűrűjétől majd' megvakult a velencei közönség
Forrás: Getty Images

Lady Gaga és Michael Polansky eljegyzése

Gaga gyűrűjét először először a párizsi olimpián láthattuk, amikor a francia köztársasági elnöknek, Gabriel Attalnak a vőlegényeként mutatta be üzletember kedvesét. Mint akkor kiderült, a sajtó egy kicsit lemaradt, ugyanis a Bad Romance énekesnője és Polansky akkor már több hónapja jegyben jártak. Lapértesülések szerint a lánykérés már márciusban megtörtént, Lady Gaga 38. születésnapján. Az énekesnő akkor úgy döntött, hogy titokban tartja örömüket, és nem viseli a brutális méretű gyűrűt - nehéz is lett volna eldugni.

"Joker: Folie à Deux" Cast Arrive In Venice For The 81st Venice International Film Festival
Lady Gaga és Michel Polansy Velencében
Forrás: Getty Images

„A pár azonnal megosztotta az örömhírt a családdal és a közeli barátokkal, de az eljegyzést titokban akarták tartani” - mondta egy informátor, megjegyezve, hogy Gagáék már az esküvő szervezésén dolgoznak. „Mindenki izgatottan várja, hogy összeházasodjanak” - folytatta a bennfentes, majd hozzátette: Polansky Ben Affleckhez hasonlóan nem bírja a reflektorfényt, de hagyja, hogy az énekesnő ragyogjon.

Lady Gaga azóta természetesen megerősítette az eljegyzését tényét, jőlius 30-án tett közzé egy megható videót

Nem mindenki szimpatizál Michael Polanskyval

Lady Gaga és Michael Polansky kapcsolata jelentős figyelmet kapott, azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését az énekesnő választása. Barátai és munkatársai között megoszlanak a vélemények az üzletemberrel kapcsolatban.

Egy, a Gagához közel álló forrás így nyilatkozott: „A színfalak mögött Gaga sokkal törékenyebb személy lett Michael mellett, mint amilyen korábban volt.” Egy másik bennfentes szerint az énekesnő karrierje remekül alakul, de a párkapcsolata egyáltalán nincsen rá jó hatással. „Minden nagyszerűen megy a karrierjében, de ez a kapcsolat nem volt jó hatással rá. Túl sok időt ádoz erre a férfire, ami nem volt így, amikor Taylor Kinney-vel randizott” – említette az informátor, utalva Gaga ex-vőlegényére. Gaga és Kinney 2011-ben találkoztak a Yoü and I című dalának videoklip forgatásán, és négy évvel később jegyezték el egymást, de végül nem került sor a házasságra.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.