Pocak? Naná! Sztárok, akiket aputesttel is imádunk

Lionsgate Films' 'Borderlands' Special Los Angeles Fan Event
AFP - NurPhoto via AFP
pocak Gerard Butler aputest
Van az a kis cuki pocak, amiért úgy odáig vagyunk. Ami nyomokban emlékeztet a régi karcsúságra, óvatosan takarja a has kockáit, de mégis nagyon szexi! A statisztikák szerint tízből hét nő pocakos férfit szeret. A legtöbb nő pedig odáig van néhány pocakos sztárért, őket gyűjtöttük össze.

A pocak bizony szexi. Azt sugallja, hogy tulajdonosa magabiztos, de elfogadó is egyben. A pocakos férfiak a felmérések szerint sokkal vidámabbak és valóban: a legtöbb komédiában vígjátékban pocakos férfiak mulattatnak bennünket. Ráadásul  vannak olyan hírességek, akik bebizonyították, hogy a sárm és a karizma nem a tökéletes testalkattól függ. 

pocak
Gerard Butler- pocakkal is rajonganak érte a nők
Forrás: AFP

 

Kis pocak, nagy vonzerő

1. Jack Black: a humorkirály

Jack Black
Forrás: Forrás: AFP/Getty Images

Jack Black az egyik legismertebb színész és komikus, akinek kisugárzása és energikus személyisége mindenkit magával ragad. Bár sosem tartozott a tipikus hollywoodi férfiideálok közé, ez soha nem állította meg abban, hogy elérje a sikert és milliókat nevettessen meg. A pocakja szinte a védjegyévé vált, és ez egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy főszerepeket kapjon olyan filmekben, mint a Rocksuli, a Jumanji: Vár a dzsungel,vagy a Holiday, amiben Kate Winslet volt a partnere. Black minden helyzetet képes humorral megoldani, és ezt a közönség imádja benne. 

2. Jonah Hill: a nagy átalakuló

Jonah Hill
Forrás: AFP

Jonah Hill az egyik legismertebb színész, aki pocakosan tört be a filmvilágba, de azóta többször is nagy átalakuláson ment keresztül, fogyott és hízott is különböző szerepei miatt. Filmjei, mint a Superbad – avagy miért ciki a szex? vagy a Pénzcsináló, amelyekben Hill bebizonyította, hogy a humor és a színészi tehetség sokkal fontosabb, mint a külalak.

Bár az évek során többször is változott a testsúlya, Jonah Hill mindig is tudta, hogyan kezelje azokat a társadalmi nyomásokat, amelyek a hollywoodi sztárokat érik. Sokan imádják benne, hogy nyíltan beszél a saját testképéről, és arról, hogy a legfontosabb az önelfogadás és a magabiztosság.

3. Russell Crowe: a harcosból pocakos hős

Russell Crowe
Forrás: Northfoto/AFP

Russell Crowe, aki a Gladiátor című filmben szerzett világhírnevet, az évek során sokat változott külsőleg. A fiatalabb éveiben sportos, izmos testalkatáról volt híres, de idősebb korára Crowe elfogadta a testének változásait, és ma már büszkén viseli pocakját. Ennek ellenére továbbra is az egyik legkarizmatikusabb színész, akinek a neve garancia a minőségi filmekre.  A pocak soha nem volt akadály számára abban, hogy kemény, erőteljes karaktereket alakítson.

 4. Vince Vaughn: a pocakos komikus

Vince Vaughn
Forrás: AFP/Northfoto

Vince Vaughn a komédia világában szerzett hírnevet, és bár mindig is magas és robusztus volt, pocakja csak hozzátett sármjához. Vince Vaughn a nagy termete és pocakja ellenére mindig is magabiztos volt, és ez az, amiért a rajongók szeretik. Soha nem próbált beilleszkedni a tipikus hollywoodi férfiideálok közé, és pont ez tette őt egyedivé.

 5. Gerard Butler: hol van már a kockás has....

Gerard Butler
Forrás: Northfoto/AFP

A 300 szuperizmos harcosa, a Csúf igazság nagyszájú riportere, vagy az Űrvihar megmentője mostanában inkább a Mikulás szerepére gyúr. Igaz, ősz szakálla sincs, de a pocak már megvan hozzá. Az az egy szerencséje van Gererd Butlernek, hogy a nők így is, úgy is rajonganak érte. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.