Anna Kendrick: „Nem randizom olyan férfival, aki nem jár vagy nem járt terápiára”

Anna Kendrick In Conversation With Josh Horowitz: Woman Of The Hour
Getty Images/Anna Kendrick In Conversation With Josh Horowitz: Woman Of The Hour - Jason Mendez
párkapcsolat terápia Anna Kendrick
A Tökéletes hang sztárja elárulta, hogy egy korábbi kapcsolata annyira megviselte, hogy azon kezdett gondolkodni, „mindent csak kitalált”. Anna Kendrick ezután komoly szabályt vezetett be a magánéletében.

Anna Kendricket sokan romantikus vígjátékokból ismerik, mint a Tökéletes hang és a Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap, de egy 2022-es szerepe teljesen új kihívást jelentett számára, egy olyan történet révén, amelyben személyes érintettsége is volt. Alex Cooper Call Her Daddy podcastjében Kendrick elárulta, milyen volt az Alice, Darling című filmben játszani.

Anna Kendrick
Anna Kendrick bántalmazó kapcsolatáról mesélt
Forrás: GC Images

Anna Kendrick bántalmazó kapcsolatáról mesélt

A filmben Kendrick a főszereplőt, Alice-t alakítja, és a történet egy érzelmileg bántalmazó kapcsolatban lévő nő küzdelmeire összpontosít. A szerep különösen nehéz volt Kendrick számára, mivel nem sokkal korábban lépett ki egy nehéz kapcsolatból.

 Olyan érzés volt, mintha leugranék egy szikláról anélkül, hogy időt adnék magamnak arra, hogy átgondoljam, jó döntés-e ez

 – mesélte Kendrick. „Nagyon félelmetes és személyes volt.”

Kendrick elmondása szerint úgy érezte, „szüksége van” arra, hogy eljátssza ezt a szerepet, de senkinek sem beszélt a barátai vagy a terapeutája közül arról, hogy egy bántalmazásról szóló filmet forgat, mivel „éppen akkor lépett ki egy kapcsolatból, amely nagyon hasonló volt a filmhez”. „Nem akartam, hogy bárki is megpróbáljon lebeszélni róla” – tette hozzá.

Kendrick szerint a kapcsolat „nem követte a hagyományos mintát”, ami megnehezítette számára, hogy felismerje és megnevezze bántalmazásként.

 Mintha egyik napról a másikra változott volna meg minden. Nem volt fokozatos . Az egész váratlanul történt, de egy olyan alapra épült, ahol nagyon sok szeretet és bizalom volt bennem iránta

 – folytatta.

A hirtelen változás miatt Kendrick először magában kezdett kételkedni. „Azt gondoltam, biztosan én vagyok a hibás. Ha egyikünk őrült, akkor az biztosan én vagyok” – mondta. „Nagyon nehéz volt kimondanom, hogy nem, szerintem ez ő, ezek az ő problémái.”

A színésznő elárulta, hogy teljesen felforgatta az életét annak érdekében, hogy „kijavítsa magában azt, ami szerinte hibás volt”, de párterápiájuk sem segített a helyzeten.

Kendrick elmagyarázta, hogy volt partnere a terápiás ülések alatt „nyugodt tudott maradni”, amit egyébként a való életben nem tett meg, és ennek következtében a terapeuta „hitt neki”. A terapeuta később bocsánatot kért Kendrictől, amikor végül rájött, mi is történik valójában.

Kendrick szerint fontos figyelmeztetni az intő jelekre és beszélni róluk, de hozzátette, hogy az erről szóló beszélgetések gyakran áldozathibáztató jellegűek lehetnek. „Hogyan ismerhetnénk fel azokat a jeleket, amikor valaki pontosan azon dolgozik, hogy te bizonytalan legyél, és önmagadat kérdőjelezd meg?” – tette fel a kérdést.

Ennek hatására Kendrick ma már nem hajlandó „összeállni egy férfival” – még csókolózni sem, vagy komoly beszélgetést folytatni –, kivéve, ha az illető „jár vagy járt terápiára”.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.