Halottkémi jelentés: Liam Payne többfajta drogot, köztük rózsaszín kokain is fogyasztott a halála előtt

kábítószer One Direction Liam Payne
A One Direction énekesének több drog, köztük az úgynevezett rózsaszín kokain is volt a szervezetében a halála idején. Liam Payne október 16-án 31 évesen hunyt el, miután kiesett egy argentin szálloda harmadik emeletéről.

Sajtóértesülések szerint Liam Payne szervezetében többféle kábítószer volt, köztük rózsaszín kokain, amikor október 16-án, 31 éves korában elhunyt. Források megerősítették az ABC Newsnak, hogy a részleges boncolás kimutatta: a One Direction egykori tagjának többféle szer volt a szervezetében, amikor lezuhant a CasaSur Palermo Hotel harmadik emeletén található szobájának erkélyéről Buenos Airesben, Argentínában.

Liam PAYNE died.
Liam Payne szervezetében többfajta szer is volt, köztük rózsaszn kokain
Forrás: AFP

A tudósítás szerint a Payne testében talált anyagok egyike a rózsaszín kokain volt, egy olyan rekreációs drog, amely általában metamfetamin, ketamin, MDMA - és nem feltétlenül kokain - kombinációját tartalmazza. A források azt is elmondták, hogy Payne szállodai szobájában „egy rögtönzött alumínium pipát” találtak, amelyet kábítószer fogyasztásához használtak. Úgy tudni, a brit énekes holtteste Argentínában marad, amíg a boncolás be nem fejeződik.

Liam Payne őrjöngött a halála előtt

Liam Payne halálát megelőzően a szálloda vezető recepciósa hívta a 911-et, mert aggódni kezdett a zenész viselkedése miatt. A helyi idő szerint 17:01-kor történt hívás átirata szerint az alkalmazott azt mondta, hogy a vendég feltételezhetően alkohol és kábítószer hatása alatt állt. Ragaszkodtak hozzá, hogy valakinek sürgősen a helyszínre kell mennie. A vonal másik végén lévő személy a kiadvány szerint megerősítette, hogy a SAME (Buenos Aires állami sürgősségi orvosi ellátó rendszere) már úton van. A hívás során Payne nevét nem említették.

A Sky News beszámolója szerint a szálloda alkalmazottja azt mondta, hogy a vendég élete „veszélyben lehet”, mert „egy erkélyes szobában van”.

„Attól tartunk, hogy olyasmit tehet, ami veszélyezteti az életét” - magyarázta a szálloda dolgozója. A beszélgetésből az is kiderült, hogy Payne három napja tartózkodott a szállodában, szobáját állítólag a halála előtt szét is verte.

Az előzetes boncolási jegyzőkönyv szerint több súlyos sérülést szenvedett, valamint belső és külső vérzésekbe halt bele. A halottkémek megerősítették, hogy a boncolás során 25 sérülést azonosítottak, amit a magasból való zuhanás okozott. Hozzátették, hogy a fejsérülések önmagukban elegendőek voltak a halálhoz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.