Rá sem ismerni a Tuti gimi sztárjára: Chad Michael Murray kockás hasat villantott - Fotó

film kockás has Tuti gimi Chad Michael Murray
A Tuti gimi sztárja egykor a tinilányok szívét dobogtatta meg, most pedig felforrósítja a hangulatot. A 43 éves Chad Michael Murray a közelgő filmjében fülledt jelenetekben villant kockás hasat.

Chad Michael Murray  a Tuti gimi sztárjaként vonult be a köztudatba, most 43 évesen igyekszik újra megdobogtatni a női szíveket, és valószínűleg sikerrel jár majd, hiszen ehhez még az ingjét is leveszi, hogy megvillantsa kidolgozott kockáit hamarosan megjelenő filmjében.

Chad Michael Murray a Tuti Gimiben
Chad Michael Murray a Tuti Gimiben
Forrás: NORTHFOTO

Chad Michael Murray kockás hasat villantott

„Ez olyasmi volt, amit még soha nem csináltam" - mondta Chad Michael Murray, a Tuti gimi egykori sztárja a hamarosan megjelenő karácsonyi filmjéről, a The Merry Gentlemenről, ami egy kizárólag férfiakból álló, karácsonyi témájú revüt mutat be. A cselekmény szerint az egykori nagyvárosi táncosnő úgy dönt, ezzel a műsorral próbálja megmenteni szülei kisvárosi fellépőhelyét. Murray karaktere, Luke pedig - aki egy kedves és magabiztos vállalkozó - a tánckar tagjává válik, hogy kisegítse a családot. 

A színész elárulta, nagyon komolyan vette a felkészülést. „Azt mondtam, próbáljunk annyit, amennyit csak lehet." „Ha meg akarod csinálni, akkor mindent bele kell adnod"- tette hozzá és hangsúlyozta, hogy minden tag hozzájárult a saját egyedi tehetségével a filmhez, miközben támogatták egymást. A szereplők között van Beth Broderick, Michael Gross és Maxwell Caulfield is.

Chad Michael Murray tehát visszatér, hogy ismét meghódítsa a női szíveket. Úgy tűnik, hogy 2024 az az év, amikor az egykori tini szívtiprók újabb helyet követelnek maguknak. Adam Brody, a Narancsivdékkel népszerűvé vált színész szintén nemrég keltette fel ismét a figyelmet a Bármit, csak ezt ne című új sorozatával.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.