Egyre kínosabban érzi magát Jay-Z és Beyoncé: Diddy egykori üzlettársa és felesége sokat tudhat a rapperről

66th GRAMMY Awards - Show, jay-z és beyoncé
Getty Images for The Recording A/66th GRAMMY Awards - Show - Kevin Mazur
kínos Jay-Z Diddy Beyoncé
Ahogy szaporodnak a vádak és vádlók száma, úgy burkolóznak hallgatásba a szexuális bűncselekményekkel vádolt rapper köreibe tartozó zenésztársak, barátok. Így van ezzel Sean Diddy Combs egykori üzlettársa, Jay-Z és felesége, Beyoncé is.

Bennfentesek szerint sokakat megizzaszt a Diddy-ügy. Amióta letartóztatták a rappert, pláne, amióta vádat is emeltek ellene, sokan érzik úgy, hogy akár bajba is kerülhetnek miatta. Különösen igaz ez a Jay-Z-Beyoncé párosra, akiről azt pletykálják, van okuk aggódni, és azt találgatják, vajon milyen szinten folytak bele Diddy dolgaiba, és mi az, amiről tudtak, mi az, amiről nem. 

DJ Khaled Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame, Diddy és Jay-Z
Jay-Z és Diddy üzlettársak voltak, Beyoncé férje sokat tudhat a  enei producer ügyeiről
Forrás: Getty Images/

Az utolsó, amit Jay-Z és Beyoncé akar: belekeveredni Diddy ügyébe

Egy forrás az InTouch-nak mondta el, hogy Diddy köreiből kevesen siettek Diddy védelmére, a sztárpár sem volt az alig néhány ember között. Jay-Z és Beyoncé körül meg is indultak a pletykák.

„Diddy vádemelése után feltűnő volt a hallgatásuk. Azt találgatják, vajon mennyire folytak bele a rapper ügyeibe, és ha kiderül, az mennyire lesz számukra kínos. Az utolsó dolog, amit Bey és Jay akarnak, hogy belekeverjék magukat, ezért inkább hallgatnak” — állítja a bennfentes.

A Jay-Z-vel és Beyoncéval kapcsolatos online spekulációk csak úgy özönlenek, a kommentelők bíznak benne, hogy az igazság előbb-utóbb kiderül. A pár pedig továbbra is meghúzza magát, a sajtó felől érkező vádakat pedig ügyvédjükön, Alex Spirón keresztül hárítják el.

Spirót a provokátor Piers Morganre uszították, miután a médiamogul Uncensored című műsorának egyik epizódjában interjút készített Jaguar Wrighttal, aki azt állította, hogy Jay-Z-nek és Beyoncénak még több „áldozata” van, mint Diddynek.

Spiro a TMZ Live-on adott ultimátumot a brit műsorvezetőnek: vonja vissza vendége vádját és kérjen bocsánatot. PiersMorgan ezt végül meg is tette, kiszerkesztette Wright interjújából a vitatott részt, és azt mondta: „Ügyvédek kerestek meg minket, hogy elmondják, hogy ezek az állítások teljesen hamisak és minden alapot nélkülöznek, ezért eleget tettünk a jogi kérésnek, hogy kivágjuk őket az eredeti interjúból. Az interjúszerkesztés nem egy olyan dolog, amit könnyelműen megteszünk egy olyan műsorban, amit úgy hívnak, hogy Uncensored (Cenzúrázatlanul). De nekünk is vannak jogi korlátaink. Jay-Z-től és Beyoncétól pedig elnézést kérünk.”

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.