Madonna és fiatal pasija Billie Eilish koncertjén szórakozott: a közönség soraiban szúrták ki őket

Madonna Celebrity Sightings During The Milan Women's Fashion Week Spring/Summer 2025 In Milan
NurPhoto via AFP/Alessandro Bremec/NurPhoto - NurPhoto via AFP
sztár Billie Eilish koncert Madonna
Teltházas koncertet adott Billie Elish a Madison Square Gardenben. A közönség soraiban ott volt Madonna és állítólagos pasija, Akeem Morris, valamint a sztár gyerekei. Az énekesnő a hétköznapi emberek között ült és beszélgetett a gyerekeivel és a fiatal férfival.

Billie Eilish teltházas koncertjén látták az énekesnőt a Madison Square Gardenben, ahol a feltételezett barátjával, Akeem Morrisszal, valamint a gyerekeivel csacsogott. Egy rajongó szerint Madonna a show végéig maradt, és végig a hétköznapi emberek között ült és szelfizett a családjával. 

Celebrity Sightings In New York City - October 01, 2024, Madonna
Bár Madonna kicsit sem hétköznapi, Billie Eilish teltházas koncertjén a hétköznapi emberek között ült
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In New York City - October 01, 2024

A 66 éves Madonnát és a 28 éves Morrist ebben a hónapban egy Chelsea F.C. futballmérkőzésen is látták Londonban, ám a sztár mostanában nem elsősorban a szórakozásra koncentrál.

Készül Madonna életrajzi filmje

Madonna tehát nemcsak meccsekre és koncertekre jár, keményen dolgozik életrajzi filmjén is. Néhány szereplőre már van is néhány lehetséges jelöltje: az 1990-es évekbeli exe, lánya, Lourdes apja, Carlos Leon szerepére legalábbis már megvannak a kiválasztás szempontjai. Ha más nem, hát Carlos Leon részéről biztosan. A férfi a karakteréről így beszélt:

„Remélem, hogy egy fiatal, ismeretlen manhattani latin színészt választanak a szerepemre. Amíg tehetséges és fitt, addig boldog vagyok” — viccelődött, és hozzátette, hogy reméli, a karakter hű marad a '90-es évekbeli divatérzékéhez: „Sok Adidas, Nike, Dickies, Arnette napszemüveg, Dolce & Gabbana és Jill Platner ékszereket visel, mert ezek voltak azok a márkák, amiket én akkoriban hordtam”.

Összességében azt szeretné, ha a színész rugalmas és védelmező energiákat árasztana: „Nagyon védelmező vagyok a lányom és az édesanyja iránt, azt hiszem, ez továbbra is átüt. A család az első” — mondta Lourdes apja, aki szerint Lordes szerepére maga Lola lenne a legalkalmasabb.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.