Gigi Hadid Bradley Cooperről mesélt a Victoria's Secret Fashion Show előtt

Victoria's Secret Fashion Show 2024
Getty Images for Victoria's Secr/Victoria's Secret Fashion Show 2024 - Arturo Holmes
Victoria's Secret Fashion Show Gigi Hadid Bradley Cooper
Bár Bradley Cooper nem volt jelen a 2024-es Victoria’s Secret Fashion Show-n, otthonról támogatta barátnőjét. Gigi Hadid ritkán mesél a színésszel való kapcsolatáról, ám most a kifutóra lépés előtt kivételt tett.

Gigi Hadid szupermodell az Entertainment Tonight műsorában, a várva várt bemutató előtt erősítette meg, hogy a 49 éves színész a kanapéról fog neki szurkolni.

Gigi Hadid
Gigi Hadid bámulatosan festett a Victoria's Secret Fashion Show-n tegnap este
Forrás: FilmMagic/Victoria's Secret Fashion Show 2024

Kivételes alkalom! Gigi Hadid Bradley Cooperről mesélt

„Otthonról fog ma este nézni”mondta Hadid az interjúban, megjegyezve, hogy Cooper épp „apuka szolgálatban” van 7 éves lányával, Lea De Seine-nel. A hollywoodi színész korábbi párjával, Irina Shaykkal osztozik a gyermeken, aki szintén fellépett az esti műsorban.

Gigi Hadid mellett testvére, Bella Hadid is végigvonult a kifutón. Bár Gigi saját szurkolói csapattal rendelkezik, sok barátja kísérte el a bemutatóra, elárulta, hogy Taylor Swift és Travis Kelce nem voltak jelen a közönség soraiban. 

A szupermodellt először 2023 októberében hozták hírbe a Cooperrel, miután egy romantikus hétvégi kiruccanás alkalmával látták őket együtt. Annak ellenére, hogy 20 év van köztük, források szerint a párosban sok a közös, kapcsolatuk emiatt a vártnál is hamarabb fordult komolyra. Már több mint egy éve együtt vannak, ritkán beszélnek a kapcsolatuk részleteiről, és még egyszer sem jelentek meg együtt vörös szőnyeges eseményen.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.