Jennifer Lawrence terhes: második gyermekét várja férjével, Cooke Maroney-val

35th Annual GLAAD Media Awards New York - Arrivals
Getty Images for GLAAD/35th Annual GLAAD Media Awards New York - Arrivals - Jamie McCarthy
gólyahír Jennifer Lawrence terhes
A 34 éves színésznő és 40 éves férje, Cooke Maroney második gyermeküket várják. Jennifer Lawrence kisfia hamarosan testvért kap.

„Gratulálunk Jennifer Lawrence-nek! Az Oscar-díjas színésznő második gyermekét várja művészeti galériát vezető férjével, Cooke Maroney-val” – olvasható a Vogue magazin közösségi oldalán, hozzátéve, hogy a színésznő képviselői megerősítették a boldog hírt a médiának.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence terhes: második gyermekét várja
Forrás: GC Images

Jennifer Lawrence terhes: második gyermekét várja

A párnak már van egy kétéves fia, Cy. A 2023 júniusi Interview Magazine-interjúban a színésznő a 51 éves Cameron Diazzal beszélgetett arról, hogy hogyan befolyásolta fia születése a paparazzikkal kapcsolatos érzéseit. „A legjobbat próbálom kihozni magamból” válaszolta, amikor Diaz megkérdezte, hogyan védi fiát. „Annyira ideges voltam, amikor terhes voltam. Paparazzik kerestek, és csak azt kérdeztem: 'Hogy a francba ne veszítsem el a türelmemet ezekkel a srácokkal, amikor a babámról készítenek képet?'”

„Amikor pedig megérkezett, rájöttem, hogy az energiám fontosabb számára, mint bármi más” – magyarázta Lawrence. „Ha ő azt érzi, hogy ideges vagyok, mielőtt elindulunk otthonról, vagy dühös vagyok, amikor kint vagyunk, az hatással lesz rá. Valójában az ellenkezője történt, kicsit nyugodtabb lettem, és a fotózást is jobban elfogadom, mert nincs választásom. Csak el kell fogadni, mély levegőt venni és menni. Nem akarom, hogy örökölje azt a szorongást és dühöt, amit érzek” – zárta le.

A beszélgetés során Lawrence dicsérte férjét is, mondván, hogy a 40 éves műkereskedő „a legjobb apa a világon”.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.