Jennifer Lopeznek 30 év kellett, hogy rájöjjön, egyedül is megtalálhatja a boldogságot

teljesség boldogság szingli válás Jennifer Lopez
Az énekesnő egy interjúban beszélt a szingliségről. Jennifer Lopez végre megtanulta, hogy társ nélkül is teljesnek érezheti magát.

Jennifer Lopez azt mondja, 30 évébe telt, mire rájött, hogy nem valakivel megöregednie ahhoz, hogy teljesnek érezze magát.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez rájött, hogy egyedül is élhet teljes életet
Forrás: Getty Images

Az 55 éves sztár az Interview magazinnak adott interjújában beszélt először arról, hogy rájött, egyedül is képes megtalálni a boldogságot.

Azok az emberek - mint én is - akik romantikusak, szeretnek kapcsolatban élni, és szeretnének megöregedni valakivel, azt gondolják, hogy ez kell ahhoz, hogy teljesek és boldogok legyek. Pedig nem kell

 - mondta Lopez, miközben arról beszélt, hogy elfogadta a szingli életet, miután beadta a válókeresetet Ben Afflecktől.

„Csak 30 évembe telt” - tette hozzá nevetve, miután a riporter megdicsérte az énekesnő hozzáállását.

Jennifer Lopez nem veszi komolyan a közösségi médát

Arra a kérdésre, hogy mennyire figyel oda az életéről szóló pletykákra, találgatásokra, és újságcikkekre, az énekesnő így válaszolt: „Tudom, hogy mindaz, amit rólam írnak és mondanak, és az összes találgatás arról, hogy ki vagyok én, mint személyiség, nem igaz. Nem olyan vagyok. Ezt már régen megtanultam. És a közösségi média... mivel azután jött, hogy már egy ideje a nyilvánosság előtt álltam, nem veszem olyan komolyan, mint mindenki más. Tudom, hogy jó ember vagyok. Tudom, hogy jó anya vagyok. Tudom, hogy kik a barátaim. Tudom, hogy a barátaim tudják, hogy ki vagyok, az anyukám, az apukám, meg mindenki” - mondta Lopez. „Ha hosszútávú karrierben reménykedsz, meg kell tanulnod kezelni az üzlet ezen részét.”

Jennifer Lopez, aki már négyszer volt házas, 2022 júliusában ment hozzá az 52 éves Ben Affleckhez, miután 2021-ben újra fellángolt a románcuk. A pár kapcsolata 2024 tavaszára zátonyra futott, és az idei nyár nagy részét már külön töltötték. Lopez a válási beadványában április 26-át tüntette fel a különválásuk dátumaként.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.