Tom Cruise luxusházát is letartolhatja a Milton hurrikán - Fotók

katasztrófa milton hurrikán Milton Tom Cruise
Aggódva érkezett haza Floridába Tom Cruise. A Milton hurrikán miatt aggódott: félti a pazar penthouse lakását.

Azt mondják, az évszázad legpusztítóbb vihara érkezett meg szerda este Floridába és úgy tudni hatásait Európában is  éreztetni fogja. Milton hurrikán erejét ötösre becsülték, de hármas kategóriájúra szelídült, mire elérte a partot, ennek ellenére óriási pusztítást végzett, rengeteg embert kellett kitelepíten az otthonából. 

Tom Cruise is aggódik, hogy a Milton hurrikán elviszi az otthonát
Tom Cruise is aggódik, hogy a Milton hurrikán elviszi az otthonát
Forrás: Northfoto

Tom Cruise aggódik, hogy elvitte a házát a Milton hurrikán 

Florida, az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb nyaralóhelye egyik napról a másikra pokollá változott, amikor a hurrikán több mint 100 otthont döntött le St. Lucie megyében. A Milton hurrikán egy 10 000 embernek menedéket nyújtó stadion tetejét is letépte, amelyről videó is készült. Tom Cruise-t, aki jelenleg az Egyesült Királyságban a Mission Impossible 8 forgatásán dolgozika Battersea-i helikopter-repülőtéren zaklatott állapotban kapták lencsevégre, úgy tudni, rettentő ideges volt az otthona miatt.  Tom Cruise-nak a floridai Clearwaterben található a luxus penthouse lakása, a színész azóta él ott, amióta 2016-ban eladta 39 millió dollárért a Beverly Hills-i ingatlanát. Tom a szcientológia nemzetközi központjához való közelsége miatt költözött ide, és többször is nyilatkozta, hogy nagyon boldog az otthonában. 

Kígyózó sorok az autópályákon, kifosztott szupermarketek, folyamatos evakuálásra felszólító felhívások: aki csak tudta, elhagyta Floridát.Florida államban számos intézkedést hoztak a lakosság biztonsága érdekében. A kormányzat vészhelyzetet hirdetett, és megnyitották a menedékhelyeket, hogy azok, akik el kell hagyják otthonaikat, biztonságos helyre vonulhassanak. Gombos Edina, a Tv2 egykori műsorvezetője a veszélyzónában él, követőinek időről időre beszámol az aktuális helyzetről

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.