Kevin Costner bosszúdalban tálal ki volt feleségéről

One805Live! Fall Concert
Getty Images/One805Live! Fall Concert - Scott Dudelson
önkifejezés Christine Baumgartner válás kevin costner
A színész zűrös válása Christine Baumgartnerrel komoly kreatív energiákat szabadított fel benne. Kevin Costner egy bosszúdalt ír arról, milyen „aranyásó” volt az exfelesége.

„Elég nagy követőtábora van a zenei világban, és az emberek kíváncsiak lesznek, hogy a szíve még mindig nem gyógyult meg, és rengeteg felgyülemlett feszültséget kell kiadnia” – mondta egy forrás a 69 éves színészről. Kevin Costner felesége, Christine 2023 májusában adta be a válókeresetet.

OmniPeace Foundation Presents Rock Rwanda Benefit Honoring Kevin & Christine Costner
Kevin Costner bosszúdalban tálal ki volt feleségéről
Forrás: Getty Images for Omnipeace Found

Kevin Costner bosszúdalban tálal ki volt feleségéről

Ez az esélye arra, hogy kiengedje a gőzt, és megossza a gondolatait anélkül, hogy teljesen bunkónak tűnne.

 A Horizon: An American Saga színésze és a modell, illetve kézitáska tervező, Christine 2004. szeptember 25-én kötöttek házasságot. Azonban a helyzet csúnyára fordult, miután Christine 2023 májusában beadta a válókeresetet. A pár többször megjelent a bíróságon, hogy megállapodjanak több feltételben is, többek között Kevin gyermektartási kötelezettségeit illetően. Christine havi 248 000 dollár gyermektartást kért, hogy „fenntartsa” a gyerekek életstílusát, míg Kevin azzal vágott vissza, hogy Christine követelése „túlzó” volt annak érdekében, hogy a saját luxus életvitelét fent tudja tartani.

A pénzügyi vitákon túl Christine nem volt hajlandó elhagyni otthonukat, amíg a bíróság erre nem kötelezte. Eközben Hawaiion látták a gyerekekkel, és a TMZ által közölt fotókon Josh Connorról, egy közeli szomszédról is készült felvétel, akivel együtt töltött időt.

A végén Kevin köteles volt havi 63 209 dollárt fizetni gyermektartásként, míg Christine-nek részben meg kellett térítenie a színész válóperes ügyvédi költségeit is, ami összesen több mint 14 000 dollárt tett ki. Most, hogy végre lecsillapodtak az indulatok, lehet, hogy Kevin a dalain keresztül fogja kiadni magából az érzelmeit.

„Nagyon komolyan veszi a dalszövegírást, és rengeteg mondanivalója van” – mondta a Life & Style informátora. 

Christine alaposan bemocskolta őt, összejött a volt barátjával, és megpróbálta elvenni a házát és kiforgatni őt a vagyonából. Egy férfi nem felejti el az ilyen dolgokat

 – tette hozzá a forrás. „Kevin még mindig úgy érzi, mintha gyomron rúgták volna. Nem az a fajta ember, aki mindent kitálal, de a zene segítségével elmondhatja a saját verzióját.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.