„Három gyerekünk született 10 hónap alatt" - a család élete egy boldog káosz

kisbaba, kéz, újszülött
Shutterstock/Illusztráció - Ratchat
család gyerekek születés
Nem így tervezték, de csodálatos az életük. Louise Bailey-nek és párjának, Chris Gouldennek három gyereke született 10 hónap alatt.

Három gyerek 10 hónap alatt: a fiatal pár nem éppen így tervezte az életét, de hálásak azért, ahogy alakult. Louise Bailey és párja, Chris Goulden most egy boldog káoszban élnek.

Három gyerekük született 10 hóna alatt: így él a család
Három gyerekük született 10 hóna alatt: így él a család
Forrás: Northfoto

Három gyerekük született 10 hónap alatt: így él a család

Louise Bailey és párja, Chris Goulden terveztek gyereket, de nem hármat és főleg nem 10 hónap alatt. A fiatal pár hirtelen vált nagy családdá és boldogok azért, ahogy alakult az életük. Louise és Chris első gyereke, Ava Goulden mindössze 29 hetes korában született meg, amivel nagyon meglepte és kissé meg is ijesztette a szüleit

A 34 éves pár az első ijedtség után éppen kezdtek hozzászokni az újdonsült szülői szerephez, amikor egy újabb döbbenet érte őket: Louise mindössze néhány hónappal első gyerekük születése után ismét teherbe esett.

 Elfelejtette bevenni ugyanis a fogamzásgátlót. A meglepetésnek azonban itt még nem volt vége, kiderült ugyanis, hogy Louise ikrekkel várandós. Lucas és Elijah pedig szintén korán, a 30. héten érkezett - vagyis három gyerekük született 10 hónap alatt. Louise elmondta, hogy hármasikrekként nevelik őket, és azt is elárulta, hogy az életük kaotikus, de rendkívül boldog.

Három gyerek 10 hónap alatt: az ikrek korábban jöttek
Három gyerek 10 hónap alatt: az ikrek korábban jöttek
Forrás: Northfoto

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.