Hírességek reagáltak Liam Payne halálhírére

Liam PAYNE died.
dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon - dpa Picture-Alliance via AFP
gyász búcsú hírességek Liam Payne
A One Direction korábbi énekesének hirtelen halála sokkolta a világot. Liam Payne halálhírére nemcsak a rajongók, de rengeteg híresség is reagált, a veszteség a sztárvilágot is megrázta.

Úgy tűnik, sokan szerették Liam Payne-t, aki október 16-án hunyt el. A harmadik emeleti hotelszobája erkélyéről kizuhant énekes halálhíre sokkolta a világot, hiszen pár napja még épp abból a szobából jelentkezett egy videóval a közösségi médiában. Sztárok, hírességek is reagáltak a veszteségre, többen posztoltak, megosztva gyászukat a rajongóikkal. 

Liam Payne
A sztárvilágot is megrázta Liam Payne halála
Forrás: AFP 

Így búcsúznak Liam Payne-től a hírességek

A TMZ megosztotta néhány híresség Liam Payne halálára adott reakcióját. 

Ty Dolla Sign azt mondja, hogy két nappal a halála előtt még beszélt Liammel, és hiányozni fog neki az egykori One Direction-tag.

Zedd és Juicy J is azt posztolta, hogy nem tudják elhinni, hogy Liam meghalt... Zedd azt mondta, hogy összetört a szíve, Juicy J pedig imádkozik Liam családjáért.

Shawn Mendes azt írta, hogy „vigyázzunk egymásra”. Joe Exotic egyszerűen annyit írt: „RIP”. Flavor Flav azt fájlalta, hogy Liam csak 31 éves volt.  Zak Bagans pedig megosztott egy régi közös fotót kettejükről.

Liam Payne-t Argentínában érte a halál, ahol barátnőjével, Kate Cassidyvel vakációzott

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.