Teljesen összetört a fiúbanda: így búcsúztak Liam Payne-től a One Direction tagjai

The BRIT Awards 2012
Getty Images/The BRIT Awards 2012 - JMEnternational
búcsú One Direction Liam Payne
A banda az X Faktor műsorában robbant be, majd a világ legnagyobb fiúbandájává vált. A One Direction egykori sztárjai, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik és Louis Tomlinson közösen kiadott közleményben búcsúztak Liam Payne-től, aki 31 éves korábanhunyt el, miután kiesett egy hotel harmadik emeletéről Buenos Airesben.

A brit zenészt, aki a 2010-es X Faktor műsorában szerzett hírnevet, halottnak nyilvánították, miután a rendőrség vészhelyzeti riasztást kapott a CasaSur Hotelhez. Liam Payne éppen a barátnőjével, Kate Cassidyvel nyaralt az argentin fővárosban, ahol részt vett egykori bandatársa, Niall Horan koncertjein is.

Liam Payne
Liam Payne 31 éves korában vesztette életét
Forrás: AFP

Így búcsúztak Liam Payne-től a One Direction tagjai

A fiúbandát teljen letaglózták a történtek, közleményben búcsúztak társuktól.

Teljesen összetört minket Liam halálhíre. Idővel, amikor mindenki képes lesz rá, lesz még mit mondanunk. De egyelőre időt kell adnunk magunknak a gyászra, és hogy feldolgozzuk testvérünk elvesztését, akit nagyon szerettünk. Az emlékek, amiket vele osztottunk meg, örökké velünk maradnak. Most a családjára, barátaira és azokra a rajongókra gondolunk, akik velünk együtt szerették őt. Borzasztóan hiányozni fog. Szeretünk, Liam.

 

Kiderült, miért halt meg Liam Payne - rekonstruálták az utolsó óráit

A One Direction 31 éves énekese a baleset előtt a szálloda halljában kelt ki magából, a hotel személyzete vitte vissza a szobájába és hívta a 911-es segélyhívót. A BBC nyilvánosságra hozta a beszélgetést - amit ebben a cikkünkben olvashatsz - ami a szálloda főrecepciósa és a 911 operátora között zajlott. Olyan anyagokat foglalt le a hatóság Liam Payne Buenos Aires-i hotelszobájában, amelyek drog- és alkoholfogyasztásra utaltak. A zenész október 17-én 40 métert zuhant a teraszról és élettel össze nem egyeztethető sérüléseket szenvedett. Öt tanú meghallgatásával a rendőrség megpróbálták rekonstruálni a 31 éves zenész utolsó óráit. A tanúk vallomásai alapján Liam egyedül volt a szobában, amikor megtörtént a tragédia. Ha kábítószert találnak az énekes szállodai szobájában, és bebizonyosodik, hogy a drog hozzájárult Liam halálához, nyomozás indul, hogy kitől szerezte az énekes a kábítószert. A brit lap szerint ez valószínűleg így lesz, ugyanis első látásra is komplett drogtanyának tűnik Payne szobája. 

Liam Payne volt menyasszonya, Maya Henry szerint exe „megjósolta, hogy korán fog meghalni”, és azt az utóbbi heteiben lehetett is látni, hogy komoly baj van vele. Az énekes ügyében nyomoznak: egyelőre nem tudni, hogy véletlen baleset vagy öngyilkosság áll-e a háttérben. Bennfentesek szerint Payne-nek komolyabb addikciós gondjai voltak, mint amiről beszámolt. A lelke mélyén a démonaival harcolt, még akkor is, ha azt nem mindig mutatta ki.


 


 



 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.