Soha nem látott fotók kerültek elő Lisa Marie Presley ikerlányairól: 16 évesek lettek

TCL Chinese Theatre Hosts Handprint Ceremony Honoring Priscilla Presley, Lisa Marie Presley And Riley Keough
FilmMagic/TCL Chinese Theatre Hosts Handprint Ceremony Honoring Priscilla Presley, Lisa Marie Presley And Riley Keough - Axelle/Bauer-Griffin
születésnap Riley Keough Lisa Marie Presley
Miközben édesanyja posztumusz memoárja, a From Here to the Great Unknown megjelenésére készülnek — amelynek befejezésében Riley is segített —, a Daisy Jones & the Six című sorozat színésznője egy másik fontos eseményt is megünnepelt: legfiatalabb húgai, Harper és Finley 16. születésnapját. Lisa Marie Presley négy gyermek édesanyja volt.

Lisa Marie Presley négy gyermek édesanyja volt: Riley és fia, Benjamin,  - aki 2020-ban, 27 évesen követett el öngyilkosságot - valamint ikerlányai, Harper és Finley, akiket Michael Lockwooddal közösen nevelt. Riley a lányok születésnapjának tiszteletére, október 7-én az Instagramon osztott meg egy sor szívmelengető, eddig nem látott családi fotót.

Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley ikerlányai 16 évesek lettek
Forrás: FilmMagic

Lisa Marie Presley ikerlányai 16 évesek lettek

Elsőként egy vicces, régebbi képet posztolt a lányokról, akik napszemüvegben és sapkában pózolnak, majd további édes pillanatokat osztott meg róluk, ahogyan az évek során nővéreikkel szerepelnek különböző fotókon. Riley olyan képeket is megosztott, amelyek testvéréről, Benjaminról és édesanyjáról készültek, végül pedig két olyan fotót is közzétett, amelyeken Harper és Finley szinte már felnőttként, közel ugyanolyan magasnak tűnnek, mint Riley maga.

Boldog Sweet 16-ot az én angyallányaimnak. Ti vagytok a legkülönlegesebb lányok az egész világon. Nagyon szerencsés vagyok, hogy a nagytesótok lehetek.

A rajongók megjegyezték, hogy a három nő mennyire hasonlít legendás nagyapjukra, Elvis Presleyre. „Mindannyian úgy néznek ki, mint Elvis! Erős gének” — írta egy hozzászóló, míg mások követték a példát olyan üzenetekkel, mint: „Milyen gyönyörű testvérek vagytok mindannyian... Milyen szép nagytesójuk van! Boldog születésnapot, gyönyörű Harper és Finley."

Lisa Marie halála után, valamint egy rövid jogi csatározás követően nagyanyjával, Priscilla Presleyvel, Riley lett anyja hagyatékának egyedüli vagyonkezelője, amely magába foglalta a Graceland birtoklását is, valamint Harper és Finley vagyonkezelői jogait is. A People magazin által megszerzett dokumentumok szerint Riley a lányok vagyonának kezeléséért is felelős lesz „a kedvezményezettek szükségleteinek megfelelően, és nem egy vagyonkezelő kívánsága által befolyásolva.” Bár a pontos összeget nem hozták nyilvánosságra, Priscilla egy egyszeri, egyösszegű kifizetést kapott a hagyatékból, továbbá ő lett fia, Lisa Marie féltestvére, Navarone Garibaldi vagyonának vagyonkezelője is, akit ex-partnerével, Marco Garibaldival közösen nevelt.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.