Kitálat Meghan Markle egykori fotósa: csúnya dolgokat állít a hercegnéről

The Duke And Duchess Of Sussex Attend The Endeavour Fund Awards
Getty Images/The Duke And Duchess Of Sussex Attend The Endeavour Fund Awards - Chris Jackson
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
A sussexi hercegi pár egykori fotósa azt állítja, hogy minden a házasságkötéssel változott meg. Szerinte Harry herceg azután változott meg, hogy feleségül vette Meghan Markle-t, aki nem hagyott más választást neki, mint elhagyni a királyságot.

Arthur Edwards, egykori királyi fotós élő műsorban nyilatkozott a sussexi hercegi párról. A férfi nem kevesebbet állít, mint azt, hogy Harry herceg kizárólag Meghan Markle miatt hagyta az Egyesült Királyságot.

Invictus Games 2020 - Day 2 Harry hrceg és Meghan MArkle
Harry herceg és Meghan Markle az utóbbi időben külön utakon járnak
Forrás: Samir Hussein/WireImage/Invictus Games 2020 - Day 2

Meghan Markle eleinte mindent úgy csinált, ahogy elvárták tőle, aztán hirtelen döntött

„Az első évben Meghan fantasztikus volt. Mindenhova velük utaztam. Ő volt a sztár, a közönséggel foglalkozott, mindent megtett, amit egy, a királyi családba beházasodott hölgytől elvárnánk. Aztán hirtelen minden megváltozott. Meghan azt mondta, hogy „elmegyünk”, és ennyi volt” — mondta el a fotós a műsorban, hozzátéve, hogy ez kizárólag a hercegné döntése volt, amivel szemben Harrynek nem volt vétójoga.

Edwards, aki 45 éve királyi fotós, azt mondta, hogy a sussexi hercegi pár akkori döntés tisztességes volt, azonban azóta egy másik oldalukat is megmutatták, a férfi szerint csupán pénzszerzési okokból szidják folyamatosan a brit királyi családot. A királyi fotós szerint Károly király kisebbik fia korábban ezt az oldalát nem mutatta.

„Vicces volt és meglepő volt. Harry azelőtt mindig azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy tudjuk végezni a munkánkat, és ez volt az, ami sokkolt, amikor egyszer Manchesterben, egyszerűen kidobott minket. Soha nem felejtem el, ez pont aznap volt, amikor találkozott Meghannel, vagy amikor beleszeretett Meghanba, és azóta minden megváltozott“mondta el véleményét és érzéseit Edwards.

„Szomorú vagyok emiatt, mert kedves ember volt, akivel együtt lehetett dolgozni” — tette hozzá.

A beszélgetés apropója az volt, hogy Harry herceg az utóbbi időben Meghan Markle nélkül végzi feladatait, és egyesek úgy vélik, hogy ez számára új kezdetet jelenthet: egy testbeszédszakértő a megjelenéseiről azt nyilatkozta, hogy boldognak látszik, amiért újra hercegi szerepkörben lehet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.