A két vaginájáról híres modell merész jóslatot tett

London,,Uk,,May,2022:,The,Flag,Of,Tottenham,Hotspur,Club
Shutterstock - rarrarorro
foci modell jóslat
A közösségi médiában magát a két vaginájával reklámozó nő beleszeretett a Tottenham Hotspurba. Bár a szerelem még nem régen tart, a modell azt állítja, ő és két hüvelye úgy érzi, a csapat nyeri az idei trófeát.

A 25 éves Annie Charlotte nagy feltűnést keltett a múlt hónapban, amikor miniruhában ment a Tottenham Hotspur stadionjába. Az önmagát állítólagos két vaginájával hirdető modell később hűséget is fogadott az észak-londoni klubnak.

modell, foci
Ilyen kapus mellett nem csoda, ha a modell beleszeretett a Tottenham Hotspur csapatába?
Forrás: AFP 

A modell szerint elég csak azt hajtogatni, hogy „nyerni fogunk”

A közösségi média sztárja — és két nemi szerve — a Daily Starnak beszélt arról, hogy mi jár folyamatosan a fejében. 

„Szeretném, ha a Spurs szurkolók tudnák, hogy ugyanolyan nagy rajongó vagyok, mint ők, és végig a Spurs mellett állok. Én és a két vaginám jól érezzük magunkat ebben a szezonban” — közölte a nő a híroldallal, majd így folytatta: „Meg fogjuk szerezni a trófeát, csak figyeljétek. Ezt mondtam, amikor a Brentford meccset néztem. Azt mondtam, hogy meg fogjuk nyerni. Csak azt kell mondanod, hogy nyerni fogunk, és meglesz a győzelem”.

Bátorító szavai minden bizonnyal lelkesedéssel töltik majd el Ange Postecoglout is (feltéve, hogy olvassa), aki meglehetősen tanácstalannak látszott azután, hogy csapata legutóbb kétgólos előnyről után kapott ki a Brighton ellen. Annie is „totál kiborult” a vereség miatt, mivel meg volt győződve arról, hogy a klub májusig minden egyes meccset meg fog nyerni. A tartalomkészítő arra számít, hogy a csapat a szünet után a West Ham ellen győzelemmel tér vissza.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.