Nicole Kidman a vörös szőnyegen sírta el magát édesanyja halála miatt: „Azt kívánom, bárcsak itt lenne az anyukám”

"Lioness" S2 | Premiere Event In Los Angeles
Getty Images for Paramount+/"Lioness" S2 | Premiere Event In Los Angeles - Araya Doheny
gyász Nicole Kidman vörös szőnyeg
A Hatalmas kis hazugságok színésznője idén szeptemberben veszítette el édesanyját. Nicole Kidman még mindig nehezen viseli szeretett édesanyja hirtelen elvesztését, ami legutóbb a legújabb projektje premierjén, a vörös szőnyegen tört ki rajta.

Nicole Kidman szerdán részt vett a Lioness sorozat második évadának premierjén, ahol megkérdezték, hogy érzi magát egy hónappal édesanyja, Janelle tragikus halála után. A színésznő édesanyja 84 évesen távozott az élők sorából.

Nicole Kidman
Nicole Kidman a vörös szőnyegen sírta el magát 
Forrás: Getty Images for Paramount+

Nicole Kidman a vörös szőnyegen sírta el magát 

Nehéz volt

- mondta a The Hollywood Reporternek a vörös szőnyegen. „Nehéz út. Tartom magam.” „Azt kívánom, bárcsak itt lenne az anyukám” – mondta könnyekkel a szemében. 

Ez az egyetlen dolog, amit mondhatnék. A munkában minden remek, de azt kívánom, bárcsak itt lenne az anyukám.

 

Tragikus módon Nicole épp a Babygirl című filmjéért készült átvenni a legjobb színésznő díját a Velencei Filmfesztiválon, amikor megkapta a szörnyű hírt, és azonnal elindult, hogy a családjával legyen. „Sokkos állapotban vagyok, és a családomhoz kell mennem, de ezt a díjat neki ajánlom” – írta egy közleményben, amelyet a film rendezője, Halina Reijn olvasott fel, amikor Nicole nevében átvette a díjat.

Janelle halála óta Nicole fokozatosan tér vissza a nyilvánosság elé, azonban minden alkalommal megemlékezik édesanyjáról, amikor csak lehetősége van rá. Egy nemrég készült interjúban, amikor arról kérdezték, ki inspirálta hosszú és dicsőséges karrierútja során, azt válaszolta: „Az édesanyám volt az életem fő irányadója, és talán az iránytűm... mindent, amit tettem, mindig vele egyeztettem.”

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.