Woody Harrelson megtalálta budapesti hasonmását: a Halászbástyánál fotózkodtak

ikertornyok Halászbástya Woody Harrelson katona
A hollywoodi színész már egy ideje Magyarországon tartózkodik, a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja. Az elmúlt hetekben többször lencsevégre kapták Budapesten, most azonban ő maga posztolt - a hasonmásával.

Woody Harrelson felkereste a Halászbástyánál azt a szobrot, amelyről évek óta az terjed az interneten, hogy őt ábrázolja. A lépcsőknél álló Árpád-kori harcos valóban úgy néz ki, mint a színész, ezt most ő maga mutatta meg. 

Woody Harrelson
Woody Harrelson budapesti hasonmásával
Forrás: https://www.instagram.com/woodyharrelson

Lehet, hogy Woody Harrelson és Matthew McConaughey testvérek

Nem csak a Halászbástya marcona vitézére hasonlít nagyon Woody Harrelson, hanem egy másik hírességre is, mégpedig Matthew McConaughey-re. A két színész barátsága legendás, és nemcsak ők, de családjaik is közel állnak egymáshoz. Woody És Matthew hasonlósága azonban még nem indok arra, miért gondolja Matthew McConaughey, hogy testvérek lehetnek: erről egy podcastben beszélt korábban a színész.

„Néhány éve Görögországban arról beszélgettünk, milyen közel állnak egymáshoz a családjaink. Az anyám is ott volt és azt mondta, » Woody, én ismertem az apádat«" - mondta McConaughey, aki azt is hozzátette, az anyja nagyon kihangsúlyozta az "ismertem" szót, ami elgondolkodtatta őket. Elkezdtek kutakodni a szüleik múltjában, és kiderült, hogy Woody Harrelson apja éppen katonai eltávozáson volt, amikor McConaughey szülei éppen másodszor váltak; valamint találtak olyan számlákat különböző texasi helyekről, ahol találkozhatott a két szülő. Úgy tudni, gondolkodnak azon, hogy DNS-tesztet végeztetnek

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.