Bennfentes tálalt ki Anne Hathaway házasságáról: ilyen a kapcsolat valójában a színésznő és férje között

anne hathaway adam schulmann
WireImage/Valentino : Photocall - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2023 - Marc Piasecki
házasság Anne Hathaway színésznő
Anne Hathaway és férje, Adam Schulmann 2012-ben kötötte össze hivatalosan az életüket. A gyönyörű színésznő házasságáról egy bennfentes rántotta le a leplet, kiderült, milyen a kapcsolat közte és gyerekei apja között.

Anne Hathaway magánéletéről nem sokat lehet tudni, a színésznő ritkán nyilatkozik házasságáról. Ami mindenki számára köztudott, hogy 2012-ben ment férjhez Adam Schulmann üzletemberhez, akivel 2008 óta alkotnak egy párt. Két közös gyermekük van, a nyolc éves Jonathan és a négyéves Jack. 

anne hathaway
Forrás:  Northfoto 

Egy közeli forrás szerint a színésznő házassága mesébe illő, több mint tíz év után is boldogságban élik a mindennapjaikat férjével. Amikor Hathaway-t a munka elszólítja otthonról, Schulmann készségesen vigyáz a srácaikra és szívesen tölt velük időt.

Ő és a férje nagyszerűek, Anne gyakran mondja, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy Adamhez ment férjhez

 - állítja az informátor.

Mikor a színésznő forgat, Schulmann nagy baráti társasággal és a fiaival mulatja az időt, Hathaway pedig teljes mértékben a munkára tud koncentrálni, jelenleg a Flowervale Street című sci-fi filmet forgatja Atlantában.

Ez is érdekelhet:

 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.