Bosszút állt a királyi család: Harry ezt nem teszi zsebre

6. Invictus Games
dpa Picture-Alliance - AFP
károly király Meghan Markle Harry herceg
Miután évekig csendben tűrte a királyi család, hogy Harry és Meghan pocskondiázza őket, most szolidan visszavágtak.

A királyi család végre bosszút állt? Miután évek óta méltó csenddel viselték el a Montecito-tábor legaljasabb szidalmait, sértéseit, vádaskodásait és árulásait, úgy tűnik, halk eleganciával tálalták azt az ételt, amelyet a legjobban hidegen szolgálnak fel.

Prince Harry Attends Invictus Games Service at St Paul's Cathedral in London
Harry herceg magára maradt - Forrás: Anadolu via AFP

A tékozló Harry herceg, aki Londonban akarta megtenni győzelmi körét, amikor az Invictus Games elérte a tíz éves kort, egyedül lépett be a St. Paul katedrálisba, míg apja és bátyja alig pár kilométerre vett részt eseményeken.

Először még arról szóltak a hírek, hogy Harry és apja, III. Károly király találkozni fog, majd hivatalosan is megerősítették, hogy a király elfoglaltságai miatt nem látja Amerikába szakadt fiát. Sőt, az is kiderült, Harrynek nem ajánlották fel egyik királyi családhoz köthető házat sem, hogy ott szálljon meg.

Sokat elmond a királyi család és a sussexiek viszonyáról, hogy Károly inkább kerti partit adott a Buckingham-palotában, mintsem Harry kebelére boruljon. A 30 ezer meghívott közé pedig nem tudták beszorítani a herceget. 

Jószerével azzal egy időben, hogy Harry Londonban landolt, Károly bejelentette, hogy Vilmos herceget a hadsereg légihadtestének vezérezredesévé nevezik ki – Harry egykori ezredének élére.

Ami Vilmos herceget illeti: természetesen ő sem találkozott öccsével. A tét most számára igen nagy: felesége, Katalin hercegné kemoterápiás kezelés alatt áll. A családhoz közel álló források szerint az elhatárolódás súlyos üzenet: Harryre és Meghanra semmilyen információt nem lehet rábízni, ami Károly király vagy Katalin egészségi állapotával kapcsolatos.

 

Emlékeztetőül: amikor Károly betegségét bejelentették, Harry azonnal repülőre ült, majd mindössze 30 percet töltött az apjával, hogy aztán Amerikába visszaérve azonnal interjút adjon ABC Newsnak. Ennek fényében érthető, hogy inkább elhatárolódnak tőle a családtagok.

A királyi családból egyetlen ember – még az unokatestvére, Zara Tindall – sem jelent meg, hogy támogassa Harryt. A felesége sem jött el vele, ahogy egyetlen barátját sem látták feltűnni. A szakértők szerint Harry magányos létet, egzisztenciális poklot hozott létre magának. Mivel a palota szemlátomást hátat fordított neki, így Harrynek már nincs mit ígérnie, a népszerűsége és az értéke is csökkent.

Ez Meghan számításait is keresztül húzza, ugyanis nem lehet édességeket és tusfürdőket árulni a királyi háló nélkül. Na meg többé önmagukat sem tudják eladni, mint sanyargatott hercegi párt. Ez talán már el is kezdődött, ugyanis a szakértők arra is felhívták a figyelmet, hogy Meghant és Harryt nem hívták meg a MET-gálára. Még egy Lauren Sanchez és Cardi B is jobban megbecsült meghívott volt, mint Meghan…

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.