Megtörte a csendet Hugh Jackman volt felesége: így érzi magát a válás óta

deborra lee furness
Represented by ZUMA Press, Inc. - ZUMAPRESS.com
újrakezdés válás Deborra Lee-Furness Hugh Jackman
Tavaly ősszel robbant a hír, miszerint 27 év után külön utakon folytatja tovább Hugh Jackman és Deborra Lee-Furness, amit egy közösen kiadott közleményben tudattak a nyilvánossággal. Válásuk óta a színésznő először mesélt arról, hogyan érzi magát.

Az egész világot sokkolta, amikor tavaly ősszel Hugh Jackman és Deborra Lee-Furness közleményben tudatták, külön folytatják életüket. A válás okáról nem árultak el semmit, azonban egy közeli ismerősük elmondta, hogy miután a gyerekeik kirepültek már nem volt meg a kapocs, ami összetartotta őket.

hugh jackman deborra lee-furnes
A színésznő sokat tanult magáról a válása óta. 
Forrás: COADIC GUIREC / BESTIMAGE/

"27 év egy showbusiness-házasságban nagyon sok idő, ez felér 186 évvel egy átlagos házasságban. Egy ötvenes-hatvanas éveiben járó párnál nem szokatlan helyzet az, hogy miután a gyerekek kirepültek a fészekből, különválnak" - tette hozzá akkor a közeli barát. 

Szakításuk óta nem sok mindent lehet tudni az expárról, Hugh Jackman önéletrajz írásába kezdett, míg volt felesége nemrég elárulta, újult erővel vetette bele magát a színészi feladataiba. Az ausztrál színésznő hozzátette, hogy két örökbefogadott gyermeke is nagyon támogatta abban, hogy újra a karrierjére koncentráljon.

Megtanultam, hogy erősebb vagyok, mint azt valaha gondoltam és hogy az életünk állandó tanulás és fejlődés sorozata

 - magyarázta a Lee-Furness, aki jelenleg Rebecca Rigggel dolgozik egy forgatókönyvön.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.