Angelina Jolie lánya ennyire még nem izgult: "Várj, kérlek, várj... fogd meg a kezem"

77th Annual Tony Awards - Arrivals
Northfoto -
lámpaláz Brad Pitt Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie
Vivienne Jolie igazi sztár lett. Angelina Jolie és Brad Pitt lánya hatalmas sikert tudhat a magáénak.

Június 16-án tartották New Yorkban a 77. Tony Awards-gálát, amelyen Angelina Jolie és lánya, Vivienne is részt vett, aki produceri asszisztensként dolgozott a The Outsiders forgatásain.

Angelina Jolie lánya, Vivienne
Angelina Jolie lánya, Vivienne izgult a debütálás előtt
Forrás: Northfoto

Angelina Jolie lánya édesanyjába kapaszkodott

A 15 éves Vivienne most debütált a vörös szőnyegen és szemmel láthatóan nagyon izgult a "fellépés" miatt, de azért is, mert olyan hírességekkel elegyedhetett szóba, mint például Ariana DeBose műsorvezető és Alicia Keys énekesnő. Fültanúk szerint Vivienne ezt súgta híres édesanyja fülébe miközben a kamerák előtt pózoltak: 

"Várj, kérlek, várj... fogd meg a kezem".

Hatalmas a siker

A The Outsiderst 11 Tony-díjra jelölték, a Broadway-produkció a legjobb musicalnek járó díjat és három másik díjat is hazavitt a gáláról, ami nem csak Jolie-nak, de Vivienne-nek is hatalmas elismerés

Elhagyta apja nevét

Angelina Jolie és Brad Pitt 11 évig voltak házasok. Ez idő alatt hat gyermeket neveltek együtt: közülük három örökbefogadott és három saját. Amikor egyik lányuk, Zahara egyetemista lett, és amikor felvették a népszerű egyetemi szövetségbe, az ünnepségen hangosan kiabálta a nevét, ám a vezetéknevéből elhagyta a Pittet, csak a Jolie hangzott el. Nemrég húga, Vivienne is a nyomdokaiba lépett, a the Outsiders alkotógárdájának névsorában  Vivienne Jolie-ként szerepelt. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.