Emily Párizsban: minden, amit fotók alapján tudni lehet a 4. évadról

"Emily In Paris" By Netflix - Season 3 World Premiere : Inside Photocall At Theatre Des Champs Elysees In Paris
WireImage/"Emily In Paris" By Netflix - Season 3 World Premiere : Inside Photocall At Theatre Des Champs Elysees In Paris - Marc Piasecki
új évad Lily Collins Emily Párizsban (sorozat) Netflix
Te is lélegzet-visszafojtva várod a sorozat visszatérését? Jó hírünk van: az Emily Párizsban hamarosan érkező a 4. évadának forgatásán készült fotók (is) sokat elárulnak arról, hogy mit várhatunk az új részektől.

A Netflixnek bejött a cliffhanger, a sorozatimádók rákaptak a lezáratlan cselekményszálakra, így teljesen egyértelmű volt, hogy akarják a 4. évadot is. Az Emily Párizsban harmadik évadának befejező része számos nyitott kérdést hagyott maga után: megkapja-e Gabriel a Michelin-csillagot, eljut-e az Eurovízióra Mindy és pénzszűkében lévő bandája, mi lesz az exétől várandós Camille-al, és ami a legizgalmasabb kérdés, az Alfie-val való szakítás után beteljesül-e végre Emily és Gabriel szerelme?

Emily Párizsban, Lily Collins, 2. évad
 emily Párizsban 4. évadban a főszereplő az outfitjeivel újraértelmezi a párizsi divatkódokat
Forrás: GC Image

Emily Párizsban átírja a divat szabályait

Az első fotókból kiderül, hogy a a 4.évad a szokásosnál is merészebb outfitekkel operál. Erről Marylin Fitoussi, a sorozat jelmeztervezője nyilatkozott:

„Emily most kezd igazán magára találni, érvényesülni, sokkal erősebbé válni egy olyan stílussal, amely újraértelmezi a párizsi divatkódokat. A mottónk pedig nyilvánvalóan az volt, hogy érezzük jól magunkat, de vállaljunk maximális kockázatot.”

Keveredik a munka és a magánélet, bonyolult kapcsolatokon át vezet a karakterek útja

Valójában bonyodalmakból eddig sem volt hiány, ám Darren Star most még több gubancot ígér.

„A 4. évad leginkább arról szól majd, hogyan navigálnak a szereplők a személyes és a munkahelyi kapcsolatokban, és a kettő összefonódása milyen feloldandó konfliktusokhoz vezet. Mivel Emily továbbra is Alfie-val, Gabriellel és Camille-lal fog dolgozni, az érzelmi konfliktusok elkerülhetetlenek lesznek” — nyilatkozta a sorozat forgatókönyvírója.

A forgatási fotókból kiderül, hogy Emily nem Párizsban van, ezt tükrözik a képek, amelyeken a főhősünk téli környezetben, bőrönddel a kezében látható, míg egy másikon vastag, szőrös pulóvert és hozzá illő kucsmaszerű sapkát visel. Egy harmadik fotón színes kabátban, fehér keresztes piros párnákkal díszített kanapé előtt pózol, ami arra utal, hogy Emily a svájci Alpokban tartózkodik.

A főszerepet alakító Lily Collins az új helyszínekkel kapcsolatban így írt az Instagramján

„Noha Emily szíve mindig hű marad Párizshoz, élete váratlan fordulatokat vesz ebben az évadban. Ne lepődj meg, ha egy római nyaraláson találod őt.”

 

A Netflix még május 3-án készített előzeteséből, amelyben minden szereplőnek három-három szót kellett mondania, ami szerinte a 4. évadot jellemzi majd, szintén sok minden kiderül

„Sebezhető” - foglalta össze Collins a karakterét, majd hozzátette: „kalandos”. Színésztársa, Lucas Bravo, aki az álmodozó Gabrielt alakítja, kevésbé választékosan fogalmazott, ő annyit bökött oda, hogy „szent szar”, ami angolul valóban három szó: „holy fucking shit”. Eközben Camille Razat, az Emily-Gabriel-Camille szerelmi háromszög egyik harmada „kuszának” ítélte a 4. évadot, Philippine Leroy-Beaulieu pedig klasszikus Sylvie-stílusban így fogalmazott: „Ez az évad egyetlen szóval foglalható össze: bosszú”. Az Emily barátnőjét, Mindyt alakító Ashley Park pedig nemes egyszerűséggel annyit mondott: „Még nincs vége”.

Kik mennek, kik maradnak a 4. évadban

Az Emily Párizsban új évadában is benne lesznek a megszokott kedvencek, a sorozatkészítők a szereplők nagy részét megtartották. Lily Collins (Emily), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) és Bruno Gouery (Luc) mellett visszatér a 4. évadba, még az Alfie-t alakító Lucien Laviscount is, annak ellenére, hogy karaktere megtudta, hogy a szerelme, Emily nem iránta, hanem Gabriel iránt táplál gyengéd érzelmeket. Az azonban kevésbé valószínű, hogy Kate Walsh és karaktere, a 3. évad végén Amerikába visszatérő Madeline is kap lehetőséget a folytatásra.

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben már megírtuk, Emily kalandjait a másik nagy kedvenchez, a Bridgerton családhoz hasonlóan két részletben adja le a streamingszolgáltató, az első néhány részt augusztus 15-én, az Emily Párizsban 4. évadának második felét pedig szeptember 12-én indítja útjára a Netflix.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.