Heidi Klum félmeztelenül strandolt - Fotók

F1 Grand Prix of Monaco
Getty Images -
topless modell Heidi Klum nyaralás Tom Kaulitz
Topless képek készültek a szupermodellről. Heidi Klum nyaralása alatt dobta le a bikinifelsőjét.

Szardínián nyaral Heidi Klum és férje, Tom Kaulitz: a szupermodell, ahogy általában most sem volt szégyellős. 

Heidi Klum
Heidi Klum sosem zavartatja magát
Forrás: FilmMagic

Heidi barna virágos bikinit viselt, majd, hogy egységesen barnuljon, a felsőjét le is dobta. A pár között a fotók tanúsága szerint dúl a szerelem, jókedvűek voltak. Velük volt Heidi legidősebb lánya, Leni Klum és barátja, Aris Racsevszkij.

Még 2022-ben igencsak megosztóra sikeredett a német szupermodell fehérneműkampánya, melynek keretében az akkor 18 esztendős lánya, Leni Klum társaságában készítettek róla szexi felvételeket. Bár Heidi és Leni saját bevallásuk szerint élvezték a forgatást, a márka instagramos bejegyzése alatt csak úgy sorakoznak a döbbent kommentek, melyek azt taglalják, hogy ezt a koncepciót még egyszer végig kellett volna gondolniuk a kreátoroknak, mielőtt a gyakorlatba is átültetik.

Az 51 éves Heidi nem először hívja fel magára a figyelmet pucérkodásával, azt vallja, úgy él, ahogy csak szeretne. Korábban arról nylatkozott, elfogadja, hogy nem mindenki kedveli őt, sőt, van akit idegesít, azoknak azt javasolja, ne kövessék a közösségi oldalán. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.