Fordulat Justin Timberlake ügyében: megszólalt a csapos, aki kiszolgálta

Justin Timberlake
Getty Images/ - Leon Bennett
ittas vezetés vád Justin Timberlake csapos bíróság
Az ittas vezetés miatt letartóztatott énekes azt állítja, hogy csupán egy martinit ivott meg, mielőtt autóba ült. A csapos is alátámasztja Justin Timberlake állítását, az énekes valóban nem ivott, csak egy pohárral, legalábbis abban a bárban, ahol ő dolgozik.

Letartóztatásakor Justin Timberlake három alkalommal is visszautasította a szondázást, ám a rendőrség közlése szerint „erős alkoholos italszag áradt az énekes leheletéből, képtelen volt megosztani a figyelmét, lelassult a beszéde, bizonytalan volt a járása és rosszul teljesített minden szabványos helyszíni józansági teszten”.

Justin Timberlake rendőrségi fotója
Justin Timberlake rendőrségi fotója
Forrás: Sag Harbor PD/MEGA

Justin Timberlake azt állítja, hogy csupán egy martinit ivott meg 

 

Egyetlen martinit fogyasztott, mielőtt kocsiba szállt és követte a barátait, állítja az énekes, amit annak a bárnak csaposa is megerősít, ahol Justin Timberlake a letartóztatása előtt fogyasztott. Azt azonban ő sem tudja megmondani, hogy máshol ihatott-e a híresség. 

Egy bennfentes szerint Justin Timberlake-nek bűntudata van, szégyelli és megalázva érzi magát, ugyanakkor nem hárítja el a felelősséget, viszont nem hiszi, hogy segítségre lenne szüksége, ha alkoholról van szó, az incidenst pedig súlyos hibának tekinti.

Az egyik chicagói fellépésén röviden megemlítette a letartóztatását is: „Együtt voltunk fent és lent, balra és jobbra, és ez egy kemény hét volt... De te itt vagy. Én itt vagyok... Tudom, hogy néha nehéz engem szeretni, de te továbbra is szeretsz engem, én pedig viszontszeretlek. Nagyon köszönöm” — mondta Timberlake a közönségnek.

Justin Timberlake július 26-án áll bíróság elé

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.