Angelina Jolie 49 évesen is csúcsformában van: Személyi edzője most elárulta, mi az Oscar-díjas színésznő titka

Angelina Jolie
Variety via Getty Images - Kristina Bumphrey
Angelina Jolie csúcsforma titok edzés
Mindig is érdekelt, hogy lassan 50 éves színésznő hogyan tartja magát csúcsformában? Akkor most szerencséd van, Angelina Jolie személyi edzője ugyanis elárulta a titkot.

Június 4-én, kedden töltötte be 49-et Angelina Jolie, aki nagyon sokat elért már az életben, kezdve attól, hogy anya, Oscar-díjat nyert, és az ENSZ-szel is dolgozott.

Angelina Jolie
Angelina Jolie 49 évesen is csúcsformában
Forrás:  Getty Immages/Mondadori Portfolio

Angelina Jolie személyi edzője elárulta, hogyan tartja magát formában a színésznő

A teljes körű élet része, hogy az egészséged prioritásként kezeld, ami magában foglalja a rendszeres testedzést és a helyes táplálkozást is.  Az elmúlt néhány évben a médiában keringő pletykák szerint Angelinának van egy személyi edzője, Gunnar Peterson személyében. 

A Pop Workoutsnak adott interjújában Gunnar elmondta, hogy a színésznőnek egy strukturált edzésprogramja van, amely köredzést, erősítő edzést és kardiót foglal magában. Minden gyakorlat három 10-15 ismétlődő mozgásból áll, de a változatosság kulcsfontosságú a különböző izomcsoportok megcélzásában.

Amikor egy olyan szerepre edzett, mint a 2010-es a Salt ügynök című film, akkor Gunnar szerint a Muay Thai harcművészeteket is beépítette Angelina edzésébe.

"Nagyon korán elsajátíttattuk vele a Muay Thai és a Krav Maga kombinációját. Ezután kiválasztottuk azokat a mozdulatokat, amelyekben a legjobb volt, és összekombináltuk őket egy sorozatba"

mondta a személyi edző. 

Amikor a pedig Demóna című gyerekfilmben játszott szerepére készült, akkor Angelina saját bevallása szerint jógázni kezdett.

Ez nem olyasmi, amit könnyen csinálok, mert nem vagyok mozdulatlan típus. De kénytelen voltam jógázni, mert [a repüléshez] az embernek kell egy alap erőnlét, hogy képes legyen megtartani magát

– nyilatkozta korábban az Oscar-díjas színésznő.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.