Ritka pillanat: Angelina Jolie fiával, Knoxszal közös fotón

Angelina Jolie 77th Annual Tony Awards - Arrivals
WireImage/77th Annual Tony Awards - Arrivals -
családi viszály Brad Pitt Knox Jolie-Pitt Angelina Jolie
A színésznő korábban keveset mutatkozott gyerekeivel, ám újabban mindenáron meg akarja mutatni, tökéletes anya. Angelina Jolie ezúttal Knoxszal ment vásárolni, aki korábban inkább az apjához húzott.

Lencsevégre kapták, ahogy Angelina Jolie és Knox Los Angelesben egy állatkereskedésből jönnek ki. A színésznőt ritkán látni fiával, gyerekei közül a legtöbb idejét - a közös munka és az azzal kapcsolatos sajtómegjelenések miatt - Vivienne-nel tölti.

Angelina Jolie és a gyerekek
Angelina Jolie a gyerekekkel
Forrás: Northfoto

Knox sokáig inkább apás volt, de Angelina Jolie őt is megnyerhette magának

"Míg Maddox, Pax, Zahara és Vivienne abszolút Angie csapatában vannak, addig Shiloh és Knox továbbra is kapcsolatban vannak az apjukkal" - mondta korábban egy bennfentes, igaz, Shiloh, akit Pitt kedvenc gyerekének tartanak is megvált a Pitt névtől. Ezt azzal indokolta, hogy nem arról van szó, hogy nem szereti az apját, egyszerűen elege van a szülők közötti viszálykodásból. 

"Gyakran találkoznak és sms-eznek vele. Shiloh és Knox mindig is különleges kapcsolatot ápoltak Braddel. Egy ideig Vivienne is, de az elmúlt években eltávolodott tőle - ebben nagy szerepe volt az Angelinával való közös munkának" - nyilatkozta korábban egy jólértesült. Angelina ugyanis asszisztensként alkalmazta lányát az S.E. Hinton híres regényének, a The Outsidersnek a színpadi adaptációjában, amellyel több díjat is nyertek. 

Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, "The Outsiders" Broadway Opening Night
Angelina és Vivienne együtt dolgoztak: szorosabb a kötelék közöttük, mint valaha 
Forrás: Getty Images

Vannak, akik úgy vélik, Angelina módszeresen uszítja Pitt ellen a gyerekeket, mindent elvenne tőle, amit szeret, Shiloh-ra pedig komoly hatást gyakorolt, tekintve, hogy ő állt mindig is a legközelebb Bradhez. Sokan úgy gondolják, teljesen igaza van Angie-nak, Brad Pitt megérdemli, hogy a gyerekei elfordultak tőle, ugyanis soha nem volt jó apjuk: egyszer ő maga is elismerte, hogy többet kellett volna foglalkoznia velük. 

Shiloh Jolie és édesanyja, Angelina Jolie
Angelina Shiloh-t is magához édesgette
Forrás: Getty Images

Bár a legfrissebbb hírek szerint Pitt el van keseredve, hogy szinte semmi kapcsolata nincs a gyerekeivel, és úgy tűnik, nem is lesz, nem mondott le a családalapításról.  Ines de Ramon ékszertervezővel 2022 novembere óta alkotnak egy párt, és úgy tudni - akár béranya segítségével - gyereket vagy inkább gyerekeket szeretnének. 

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon
Brad Pittet és barátnőjét, Ines de Ramont a Brit Nagydíjon kapták lencsevégre
Forrás: Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.