szexszimbólum Mi lett vele? sztárok Baywatch
A kilencvenes években mindenki a szexi vízimentőkért rajongott, a sorozat után azonban sokat változott a szexszimbólumoknak kikiáltott színészek élete.

Egykor milliók rajongtak értük, a hamar kultikussá vált Baywatch sztárjaival viszont azóta sok minden történt. Voltak akik leginkább a Playboy magazinban tudtak befutni karriert, míg van aki folytatta a színészi pályafutását. 

 Baywatch sztárjaival, Erika Eleniak, vízimentő, fürdőruha
Erika Eleniak a Baywatch sztárjaival ellentétben a spiritualizmus felé fordult 
Forrás: Profimedia/AFP

Egykor a teste volt a középpontban, Erika Eleniak ma viszont már inkább a lélekre fókuszál: egy spirituális témákkal foglalkozó podcastet vezet.

Ugyan volt néhány mélypontja, a karrierje nem úszott el teljesen a Baywatch végével: David Hasselhoff még ma is aktív énekesként és színészként is.

Noha Pamela Anderson megpróbálta komolyabb szerepekre cserélni a piros fürdőruháját, hírneve leginkább különböző férfiakkal történő házasságai, a véletlenül kiszivárgott szexvideója, valamint az állatvédelem jegyében tett komoly erőfeszítései miatt maradt fenn.

A később inkább paródiafilmekben szereplő Carmen Electra még ma sem vicc tárgya: Instagram oldalán közel 1,5 millióan rajonganak érte.

Színészi karrierje helyett ma már inkább házakat épít David Charvet, aki gyerekei miatt lépett ki a reflektorfényből.

 

Íme az ikonikus intro, ha nosztalgiázni szeretnél:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.