Julia Roberts házassága is tönkremehetett: 22 év után vége a szerelemnek

Heal The Bay's "Bring Back The Beach" Annual Awards Presentation & Dinner - Inside
WireImage/Heal The Bay's "Bring Back The Beach" Annual Awards Presentation & Dinner - Inside - Lester Cohen
Julia Roberts házasság Daniel Moder pletyka szakítás
Julia Roberts és férje, Daniel Moder házassága válaszúthoz érkezett: a legfrissebb hírek szerint ugyanis a sztárpár „teljesen külön életet él”.

Julia Roberts és Daniel Moder 2000-ben találkozott először A mexikói című film forgatásán, és több mint két évtizede, 2002. július 4-én kötötték össze az életüket. A megromlott házasságukról szóló pletykáknak az egyik alapja a család költözése volt. 

Julia Roberts, Danny Moder
Julia Roberts és Danny Moder házassága is válságban van
Forrás: WireImage

 

Az egyik legnagyobb furcsaság a pár körül az volt, hogy a család San Franciscóból [ahol 2020-ban vásároltak egy házat] visszaköltözött Malibuba

nyilatkozta egy forrás.

Roberts és operatőr férje három közös gyermeket nevelnek, és arról híresek, hogy családi életüket igyekeznek rendkívül nagy titokban tartani. A rossz viszonyt megszellőztető forrás szerin a pár tavaly ősszel eladta 11 millió dolláros ingatlanukat annak érdekében, hogy „ezzel is az 55 éves Moder kedvére tegyenek, akinek hiányzott a szörfözés és nyüzsgő élet. Ám a dolgok nem állnak olyan jól most, hogy visszatértek a Los Angeles-i életmódhoz”.

Julia Roberts és férje teljesen külön életet élnek 

A forrás azt is kiszivárogtatta, hogy Roberts és Moder teljesen saját és különálló hobbikat űznek, ami a legtöbb pár esetében egy pozitív dolog, azonban náluk ezek a külön időtöltések olyan nagy számban vannak jelen, hogy szinte nem is találkoznak egymással. 

Julia is csinálja a saját dolgait és Daniel is. Teljesen külön életet élnek. Több házuk is van, és gyakran külön is élnek.

A házaspár egyelőre még nem reagált a megromlott kapcsolatukról szóló pletykákra, bár nem is olyan rég még egy szerelmes fotóval jelentkeztek, amelyről lapunk is beszámít, így nem tudni, hogy mennyi igaz a szóbeszédből. 

Julia Roberts több kollégájával is konfliktusba keveredett

Julia Roberts nagyon kiakadt, úgy érezte, a nyilvánosság előtt alázta meg Steven Spielberg. A két híresség a 1991-es Hook című filmben dolgozott együtt, amelyet Spielberg rendezett. Julia Roberts Tinker Bell szerepét játszotta, ő a hűséges és szerethető tündér, aki segít Peter Pannek (Robin Williams)  visszaemlékezni arra, hogy ki is ő valójában, A forgatáson állítólag eléggé puskaporos volt a hangulat, Julia és a rendező is úgy nyilatkozott, hogy nehéz napokat töltöttek együtt. Spielberg azt mpndta, hogy: "Nem volt túl jó időszak, amikor Julia és én együtt dolgozztunk." Ezután megkérdezték, hogy dolgozna-e még valaha Robertsszel, de erre a kérdésre kitérő választ adott.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.