Madonna pikáns képekkel és egy titokzatos pasival ünnepli újjászületését - FOTÓK

közösségi média pikáns fotó Madonna
Az énekesnő a közösségi oldalán ad hálát az égnek, hogy egy éve felépült. Madonna oldalán megjelent egy férfi is, akivel szemmel láthatóan jól érzi magát.

Madonna újra a régi, de nem felejti el, milyen betegségen ment keresztül. Az énekesnő hosszú posztban emlékezett meg arról, hogy egy éve sokan már attól tartottak, meghal. 

Madonna
Madonna kis híján belehalt betegségébe, ma már újra a régi 
Forrás:  Getty Images

Madonna egy éve mehetett haza a kórházból 

"Boldog július 4-ét! Ma egy éve jöttem haza a kórházból, miután túléltem egy életveszélyes betegséget.Csodálatos módon felépültem, és csodálatos évem volt. Köszönöm Istenem. Az élet gyönyörű!" - írta Madonna, az Instagramra feltöltött pikáns fotósorozat pedig magáért beszél. Az énekesnő egy évvel ezelőtt súlyos bakteriális fertőzéssel került kórházba, miután eszméletlen állapotban találtak rá

A 65 éves énekesnő pár napja édesapját köszöntötte a közösségi oldalon és köszönetet mondott neki mindenért: Silvio Ciccone a 93. életévét ünnepelte június 2-án.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.