Megcsalás: Veszélyben Palvin Barbi házassága?

New,York,,Ny,-,July,08:,Barbara,Palvin,And,Dylan
Shutterstock/Copyright (c) 2019 Ron Adar/Shutterstock. No use without permission. - Ron Adar
Palvin Barbara Dylan Sprouse megcsalás
Titokzatos influenszer szeretőről pletykálnak a külföldi sajtóban, aki azt állítja, megszerezte a szupermodell férjét. Vajon történt megcsalás vagy sem? Közben Barbi a házassági évfordulójukra posztolt.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse egy évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, méghozzá a menyasszony családjának ceglédberceli birtokán. A pár július 15-én állt oltár elé, Barbara a romantikus évfordulóra 24 órán át elérhető történetben egy közös fotót posztolt. Közben pedig a megcsalásról szóló hír végigszaladt a sajtón. 

megcsalás
Megcsalás?  Egyre furcsább hírek terjednek.
Forrás:  APA-PictureDesk via AFP

Megcsalás: 17 éves, titokzatos influencer a ludas

A hírek szerint egy mindössze 17 éves influencerrel lépett félre Palvin Barbara férje. A fiatal nő pletykanaplót vezet a Tiktokon és bár őt magát nem látni a bejegyzésekben, a tartalmai alapján úgy tűnik, rengeteg bennfentes információval rendelkezik a celebvilágból. 

Egy kapcsolat története

Palvin Barbara és Dylan Sprouse  2017-ben ismerkedtek meg, de csak 2018-ban randiztak először, méghozzá Kínában. Az első közös fotót 2018 augusztusában posztolták, Dylan születésnapja alkalmából. A pár 2019-ben költözött össze, de a folytatást nem siették el, az eljegyzésre végül  2022-ben került sor, Barbara akkor azt nyilatkozta: "Úgy érzem megtaláltam a tökéletes pasit." A rajongók remegve várták az esküvőt, amire egy évvel ezelőtt Magyarországon került sor. A romantikus szertartást Albertirsán, a lakodalmat pedig Barbara szüleinél, Ceglédbercelen tartották. A szupermodellnek nagyon fontos magyar származása, elképzelni sem tudta volna, hogy ne otthon, családja körében menjen férjhez. 

Egy házasság első éve

Palvin Barbara és férje Dylan számtalan alkalommal jelentek meg együtt, kapcsolatuk a fotók alapján kiegyensúlyozottnak tűnt. Többször posztoltak hétköznapjaikról, péntekenként ha tehetik, kirándulnak és Dylan rajong a felesége főztjéért. Szóval a rajongók folyamatosan tudták, hogy a pár merre jár, mit csinál és Barbara milyen fotózásokon vesz részt. 

Gyanús jelek

Hogy vajon igazak-e a pletykák, nem tudni, mindenesetre Dylan Sprous főszereplésével nemrég mutatták be a Gyönyörű esküvő című filmet, amelyben a főszereplő pár, Abby és Travis egy átmulatott filmszakadásos éjszaka után Las Vegasban ébrednek egy luxus lakosztályban. A probléma csak a, hogy nem ott, ahol szobát foglaltak. Sőt, az is kiderül, a buli hevében kimondták a boldogító igent. Azt lehet tudni, hogy a fimben igencsak túlfűtött a hangulat, hogy ez milyen hatással volt Palvin Barbara házasságára és hogy igaznak bizonyulnak-e a pletykák a megcsalásról, talán nemsokára kiderül. 

A filmbe te is belenézhetsz az alábbi videóban.  

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.