Taylor Swift a színpadon vallott szerelmet Travisnek - VIDEÓ

Taylor Swift | The Eras Tour - Singapore
Getty Images - Ashok Kumar/TAS24
szerelem Taylor Swift: The Eras Tour The Eras Tour Travis Kelce Taylor Swift
Az énekesnőnek szinte minden koncertjén ott van Travis Kelce. Az amerikaifocista és Taylor Swift között hatalmas az összhang.

Hatalmas a szerelem Taylor Swift és barátja Travis Kelce között. Az amerikaifutballista folyamatosan Amerika és Európa között ingázik, hogy Swift lehető legtöbb koncertén ott lehessen. A londoni fellépésén még a táncosok sorába is beállt: elmondása szerint ez az ő ötlete volt, Swift először azt hitte, Travis csak viccel. 

Taylor Swift egyik londoni koncertjén Travis Kelece is színpadra állt
Taylor Swift egyik londoni koncertjén Travis Kelece is színpadra állt
Forrás: Getty Images

Taylor Swift mellett mindem alkalommal feltűnik Travis is

A The Eras Tour első koncertjén Londonban Travis Vilmos herceggel és a gyerekeivel is szelfizett, később elmondta, aggódott, félt, hogy "bunkó" amerikainak nézik, hogy nem tudja, miként köszöntse a királyi család tagjait.

Taylor Swift Vilmos herceggel, Saroltával, Györggyel és Travisszel
Taylor Swift Vilmos herceggel, Saroltával, Györggyel és Travisszel
Forrás: Taylor Swift/Instagram

Volt, hogy meglepetés volt a felbukkanása

De ott volt a dublini fellépésen is, ami Taylornak is meglepetés lehetett. Travis előző este még Amerikában vett részt csapattársa, Clyde Edwards-Helaire kaliforniai esküvőjén, majd Amszterdamban is lencsevégre kapták őket, ahogy egymást ölelve, csókolva távoznak a backstage-ből. 

Taylor Swift 3 dallal vallott szerelmet 

A július 6-i harmadik amsterdami koncerten pedig egyéves évfordulójuk alkalmából Taylor Swift három dalból álló összeállítással tisztelgett Travis Kelce előtt. Az énekesnő olyan meglepetés dalokat választott, amelyek tükrözik  a lelkiállapotát: nevezetesen, hogy mindvégig egy "láthatatlan szál" kötötte össze őt és Travist. Taylor a debütáló albumának Mary's Song (Oh My My My) című dalával kezdett, amely egy fiú és lány történetét meséli el, akiknek a szülei barátok, és akik már tizenévesen szerelmesek egymásba. 

A dalszöveg így zárul: "Nyolcvanhét éves leszek; te nyolcvankilenc",  amelyeket a rajongók úgy értelmeztek, hogy Travisnek sorsszerűen együtt kelllennie, mivel a sportoló NFL-mezszáma 87. , Taylor pedig 1989-ben született. Ezután a  So High School következett, ami vélhetően arról szól, hogy Travisszel való románca olyan  érzést kelt benne, mintha visszatérne a középiskolába. A harmadik dal a Red-korszak Everything Has Changed című száma volt, és a Mary's Song (Oh My My My)-hez hasonló sorokat tartalmaz, például: "Te az enyém leszel és én leszek a tiéd". 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.