Világsztárok luxusnyaralása – Ezeken a gyönyörű helyeken pihennek

Világsztárok nyaralása
Shutterstock - icemanphotos
Beyoncé világsztárok nyaralás Reese Whiterspoon
Dübörög a nyár és ilyenkor a legtöbben szívesen utaznak külföldre, hogy családjuk, barátaik társaságában kipihenhessék a szürke hétköznapokat. Nincs ez másképp az ismert emberek világában sem. Világsztárok luxusnyaralása következik, igazi fényűző és lélegzetelállító képekkel.

Összegyűjtöttük azokat a világsztárokat, akik jelenleg a világ legkülönbözőbb tájain nyaralnak családjukkal, barátaikkal. Fényűző helyszínek, meghitt családi fotók és szexi pózok következnek: ilyen a világsztárok luxusnyaralása. 

Világsztárok luxusnyaralása – Beyoncé és Jay Z
Világsztárok luxusnyaralása – Beyoncé és Jay Z
Forrás: Getty Images

Az idei nyár is számos izgalmas úti célt tartogat a hírességek számára.Világsztárok nyaralása következik, akiket mindannyian csodálunk: különleges helyszíneken töltik jól megérdemelt pihenésüket. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogy mely egzotikus szigetek, luxusvillák és festői városok nyújtanak idén menedéket a sztároknak. 

Világsztárok luxusnyaralása:

  • Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

A híres sztárpár idén nyáron a Bermudákon és Európában tervezik a nyarukat. A gyönyörű színésznő múltidéző fotót posztolt közösségi oldalára ezzel jelezve, hogy számukra elkezdődött a vakáció.

  • Reese Witherspoon

A kortalan színésznő ezúttal az aktív pihenést választotta. Meg sem állt Európáig, ahol biciklivel bejárta Dániát és Svédországot. Még a híres séffel, Asma Khannal is találkozott.

  • John Legend

A világhírű énekes népes családjával tölti a vakációt. A festői Mexikóban található Punta Mitára esett a választásuk, ahol a főszerepet ezúttal 4 gyereke kapta. Az ő kényelmük és kedvük szerint töltötték a pihenésüket.

  • Beyoncé és Jay-Z

A csodás hangú énekesnő és rapper kedvese ezúttal a gazdagok városában, Hamptonsban töltötték pihenésüket. Beyoncé fotókat és videókat is megosztott luxus tazásukról.

Forrás: hellomagazine.com

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.