Vilmos herceg nem akarta, hogy Meghan Markle édesanyja ékszereit viselje az esküvőjén

Spain v England: Final - UEFA EURO 2024
Getty Images/Spain v England: Final - UEFA EURO 2024 - Inaki Esnaola
brit királyi család Meghan Markle Diana hercegné Vilmos herceg
Robert Jobson ezúttal Katalin hercegnéről írt életrajzi könyvet, amelyből kiderült, hogy a walesi herceg nagyon tiltakozott az ellen, hogy Meghan Markle Diana hercegné ékszereit viselje az esküvőjén. Vilmos herceg még a királynőtől is biztosítékot kért arra vonatkozóan, hogy testvére felesége nem fogja viselni a drágaköveket.

Katalin hercegné viselte Diana hercegné ékszereit a 2011-es, Westminster-apátságban tartott esküvőjén. Ám ugyanez a lehetőség Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén nem adatott meg. Vilmos herceg még a királynőtől is biztosítékot kért, hogy jövendőbeli sógornője biztosan nem fogja viselni édesanyja drágaköveit.

Vilmos herceg
Vilmos herceg nem akarta, hogy Meghan Markle Diana hercegné ékszereit viselje az esküvőjén
Forrás: Getty Images

Vilmos herceg minden elkövetett, hogy Meghan Markle ne viselje édesanyja ékszereit az esküvőjén

Vilmos herceg mindenáron meg akarta akadályozni, hogy Meghan Markle Diana hercegné ékszereit viselje az esküvőjén. Jobson szerint Vilmos aggódott, miután Meghan állítólag megríkatta Katalint, amikor Sarolta hercegnő ruhájának próbáján voltak. Meghan később ezt a verziót megcáfolta, és azt állította, hogy valójában Katalin volt az, aki őt megríkatta. A könyvben leírtak alapján Harry és Meghan 2018-as esküvője a windsori Szent György-kápolnában nagy siker volt, annak ellenére, hogy a családban tapintható volt a feszültség. 

A királyi család mosolygott, bár a háttérben komoly ellentétek voltak

 - írta az újságíró.

Meghan Markle könnyekben tört ki Vilmos herceg nyilatkozata után

Harry a Netflix róluk szóló sorozatában beszélt az esetről, amikor a felesége kiborult a bátyja miatt. Felidézte Vilmos reakcióját azokra a találgatásokra, melyek szerint megfélemlítette öccsét, Harryt és a feleségét, Meghan Markle-t, és hogy részben ez az oka annak, hogy a sussexi hercegi pár távozott Nagy-Britanniából.

„Megjelent egy történet, miszerint Meghan és én részben azért távoztunk, mert Vilmos megfélemlített minket. Amint a Vilmossal való találkozó után beszálltam a kocsiba, elmondták, hogy a bátyám és az én nevemben kiadtak egy közös nyilatkozatot, amelyben tagadjuk a történetet, miszerint ő terrorizált minket. 

"Megjelent egy történet, miszerint Meghan és én részben azért távoztunk, mert Vilmos megfélemlített minket. Amint a Vilmossal való találkozó után beszálltam a kocsiba, elmondták, hogy a bátyám és az én nevemben kiadtak egy közös nyilatkozatot, amelyben tagadjuk a történetet, miszerint ő terrorizált minket.

Nem tudtam elhinni. Senki sem kért tőlem engedélyt arra, hogy a nevemet egy ilyen nyilatkozathoz adjam. Felhívtam Meghant, és elmondtam neki, ő pedig könnyekben tört ki, 

mert négy óra sem telt el, és képesek voltak ilyen gyorsan hazugsággal védeni a bátyámat, miközben három éven keresztül soha nem voltak hajlandóak az igazat mondani azért, hogy megvédjenek minket” — mondta el Harry a sorozat 5 epizódjában.
 

 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.