Adele leállította müncheni koncertjét: inkább az olimpiát vetítették

 Adele
Getty Images -
futás Olimpia 2024 koncert Adele
Az énekesnő akkor is figyel az olimpia eseményeire, amikor éppen színpadon van. Adele megszakította müncheni koncertjét, és együtt nézte a közönséggel a női 100 méteres futás döntőjét.

Adele nem akar lemaradni az olimpia egyetlen fontos momentumáról sem, és ebben a saját koncertje sem tudja megakadályozni. Münchenben leállt az előadása, és az olimpiai közvetítés mutatták: együtt izgult a közönséggel a női 100 méteres futás döntője alatt.

Adele, The BRIT Awards 2022 - Red Carpet Arrivals
Adele az olimpiai közvetítést mutatta koncertjén
Forrás: WireImage

Adele leállította müncheni koncertjét az olimpia miatt

Úgy tűnik, Adele nagyon is követi a párizsi olimpiai játékok alakulását... Nem ő az egyetlen sztár, aki így tesz, csak sokan mások a helyszínen szurkolnak a versenyzőknek, mint Sarah Jessica Parker, aki a gyerekeivel és a férjével együtt ült a lelátón, de John Travolta is élőben izgult a versenyzőkért lányával. Adele ezt a hétvégén nem tehette meg, ugyanis koncertet adott Münchenben, azonban ez még nem akadályozta meg abban, hogy legalább a közvetítést fgyelemmel kísérje. 

A 36 éves énekesnő ezért augusztus 3-án leállította koncertjét, hogy együtt nézhessék meg a közönséggel a női 100 méteres futás döntőjét. Mikor vége lett, Adele megtapsoltatta a közönséggel a győztest, majd folytatta műsorát.

A párizsi olimpián igazi sztárparádé van, úgy tűnik a hírességeket nagyon érdekli a sport világa. Nicole Kidman is tiszteletét tette családjával együtt az olimpián, Tom Cruise pedig állítólag egy nagy meglepetésre készül a záró ünnepségen. Remélhetőleg az jobban sül majd el, mint az olimpia megnyitója, amivel több problémája is akadt az embereknek. A helyszínen tartózkodókat a szűnni nem akaró eső zavarta, de Lady Gaga produkciójától sem voltak elagadtatva. Céline Dion visszatérésétől viszont nagyon meghatódtak az emberek, bár az énekesnő nagy kockázatot vállalt azzal, hogy merevember-szindrómája ellenére elvállalta a fellépést.

Az idei olimpia körül nem ez az egyetlen botrány: több versenyző elhagyta az olimpai falut, mert nem találták megfelelőnek a körülményeket, volt, aki egyenesen azt állította, hogy emiatt nem tudta hozni azt az eredményt, amit várt. Az olimpia előtt pedig a Szajna állapota miatt aggódtak nagyon... A történelmi Szajna folyóból származó tesztek sokáig még azt mutatták, hogy a víz még mindig veszélyes szennyezettségi szintet mutat az E. coli baktériummal. Pedig a tervek szerint a játékok után a nagyközönség számára is megnyitják a Szajnában való úszás lehetőségét, ezzel véget vetve egy 100 éves tiltásnak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.