Cate Blanchet gyönyörű kislányával mutatkozott a velencei filmfesztiválon - FOTÓK

"Beetlejuice Beetlejuice" Opening Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival
Getty Images/"Beetlejuice Beetlejuice" Opening Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival - Elisabetta A. Villa
Velencei Filmfesztivál fotó Cate Blanchett
A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál állandó vendégeként a színésznő a sztárokkal teli nyitóeseményen vett részt, amelynek fő attrakciója a „Beetlejuice Beetlejuice” premierje volt. Ám előtte Cate Blanchett még élvezte az ünnepséget kis lányával, Edithtel egy erkélyről figyelve a vörös szőnyegen zajló eseményeket.

Cate Blanchett és meseszép kilencéves lánya, Edith egy igazán különleges pillanatot osztottak meg egymással a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, mielőtt az Oscar-díjas színésznő végigsétált a vörös szőnyegen. 

Cate Blanchett
Cate Blanchett és meseszép kilencéves lánya, Edith
Forrás: Represented by ZUMA Press, Inc

Cate Blanchett csodaszép kislányával mutatkozott

Az anya-lánya páros meghitt pillanatokat élt át, ahogy összebújva nézték a látványos felvonulást, majd Cate elindult a premierre, ahol lenyűgözően festett egy pezsgőszínű Armani Privé ruhában. A színésznő és férje, Andrew Upton négy gyermeket nevelnek: fiaik Dashiell, Roman és Ignatius mellett 2015-ben örökbe fogadták lányukat, Edithet. A színésznő korábban elmondta, hogy gyermekeit a lehető legjobb és legegészségesebb módon „nem érdekli” az ő híressége.

Edithet örökbe fogadta a színésznő és férje

Edith örökbefogadása után Cate megosztotta a Sydney Morning Heralddal, hogy fiaik különleges kapcsolatot alakítottak ki húgukkal, amit ő „rendkívülinek” tart. 

Venice, 81st Venice International Film Festival - day 1 - Cate Blanchett on the road with her daughter Edith
Edithet örökbe fogadta a színésznő és férje
Forrás: Represented by ZUMA Press, Inc.

Rendkívüli dolog bepillantani abba, ahogyan ők egy egységgé válnak. És egy nagyon befogadó egységgé 

mondta. „Nagyon büszke vagyok rájuk.”

A színésznő és férje már az első gyermekük születése után, több mint húsz évvel ezelőtt elkezdtek gondolkodni az örökbefogadáson. Cate elmondása szerint a téma éveken keresztül parkolópályára került, amíg meg nem érezték, hogy „elég hely” van a szívükben ahhoz, hogy még egy gyermeket vállaljanak. A színésznő hangsúlyozta, hogy az örökbefogadás nem a lány utáni vágy miatt történt, miután három fiuk született, hanem sokkal inkább a gyermek lelkének gazdagítása volt a fontos számukra.

Cate Blanchett most azért tért vissza a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra, hogy népszerűsítse az új Apple TV+ limitált sorozatát, a Disclaimert, amelyben a főszerepet alakítja. Az Alfonso Cuarón által rendezett sorozat premierjét csütörtökön tartják, és a történet Catherine Ravenscroft televíziós dokumentumfilm-készítő életét követi, aki munkáját a tiszteletben álló intézmények botrányainak leleplezésére alapozza. A sorozatban Cate mellett olyan sztárok is szerepelnek, mint Sacha Baron Cohen, Kodi Smit-McPhee, Kevin Kline és Lesley Manville.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.