David Beckham a tökéletes férj: öt nyomós indokunk van rá

"Le Chouchou" Jacquemus' Fashion Show : Front Row At Chateau De Versailles
WireImage/"Le Chouchou" Jacquemus' Fashion Show : Front Row At Chateau De Versailles - Pierre Suu
Beckham foci Victoria Beckham
David Beckham nemcsak a futballpályán nyújtott teljesítménye miatt vált ikonná, hanem azért is, mert sikerült egyensúlyt találnia a karrier és a család között. David Beckham elkötelezettsége, romantikus gesztusai és kommunikációs készsége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kiváló férj legyen.

David Beckham neve egyet jelent a világszínvonalú futballal, a stílusikonná válással és az üzleti sikerekkel. Azonban a pályán kívüli életében is kiemelkedőt nyújt, különösen a férj és családapa szerepében. Több mint két évtizede tartó házassága Victoria Beckhammel, a Spice Girls egykori tagjával és sikeres divattervezővel, bizonyítja, hogy a hírességek világában is létezhet tartós és boldog párkapcsolat. De miért is jó férj David Beckham? Nézzük csak meg közelebbről!

David Beckham
David Beckham és családja. Forrás: Samir Hussein/WireImage/Netflix's 'Beckham' UK Premiere - Arrivals

David Beckham a mintaférj: elkötelezettség és hűség

David és Victoria Beckham házassága 1999-ben kezdődött, és azóta is stabil. David mindig is nyíltan beszélt arról, mennyire fontos számára a család és a házasság. Az évek során számos kihívással szembesültek, ahogy az élet minden házaspár számára tartogat nehézségeket, de David elkötelezettsége és hűsége sosem ingott meg. Ez az állandóság és megbízhatóság az egyik alapja annak, hogy miért olyan sikeres a házasságuk. Ráadásul David Beckham rendkívül gyakorlatias: itt éppen villanyt szerel, az erről készült videót, ami nem a szerelésre, inkább Beckham fenekére koncentrál, felesége Victoria posztolta, méghozzá rövid kommenttel: A villanyszerelő visszatért. Boldog pénteket, szívesen...  

Támogató partner

David Beckham mindig is támogatta felesége karrierjét, legyen szó a zenei sikerekről vagy a divatvilág meghódításáról. Victoria Beckham az évek során sikeres divattervezővé vált, és David nemcsak büszke férjként állt mellette, hanem segítette céljai elérésében is. Az, hogy mindketten egyenrangú partnerek a házasságban, ahol kölcsönösen támogatják egymást, kulcsfontosságú a kapcsolatuk sikeréhez. Ráadásul David Beckham maga süti a palacsintát a családnak, hát mi kell még a boldogsághoz?

Családcentrikus gondolkodás

Bár David Beckham a sportkarrierje során a világ számos pontján élt és dolgozott, mindig is elsődleges fontosságú volt számára a család. Négy gyermekük, Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper születése óta David gyakran hangsúlyozza, mennyire élvezi az apaságot. Ő nem csupán egy távoli, híres apa, hanem aktívan részt vesz gyermekeik életében, és igyekszik minél több időt tölteni velük. A közösségi médiában is gyakran oszt meg olyan pillanatokat, amelyek a családi életét tükrözik, ezzel is példát mutatva, hogy a sikeres karrier mellett is lehet harmonikus családi életet élni. David Beckham rajong a gyerekeiért, lánya, Harper a szíve csücske, még közös daluk is van. 

Romantika, romantika, romantika

David Beckham híres arról, hogy nem feledkezik meg a romantikus gesztusokról sem. Legyen szó évfordulókról, születésnapokról vagy egy egyszerű hétköznapról, David gyakran lepi meg feleségét apró figyelmességekkel. Ezek a gesztusok – egy csokor virág, egy romantikus vacsora vagy éppen egy meghitt nyaralás – mind azt mutatják, hogy a hétköznapokban is fontos számára a feleségével való kapcsolata, és hogy a romantikának a házasságukban mindig helye van. 25. házassági évfordulójukat Beckhamék egy különleges fotósorozattal ünnepelték, íme, így festettek látványos lila szettjükben. 


Kommunikáció és empátia

Egy hosszú távú házasság egyik titka a megfelelő kommunikáció, és David Beckham ebben is jeleskedik. A páros mindig is arról volt híres, hogy nyíltan beszélnek egymással a problémáikról és közösen oldják meg azokat. A megértés és a kölcsönös tisztelet az alapja a kapcsolatuknak, ami lehetővé teszi számukra, hogy minden nehézség ellenére is együtt maradjanak. Ráadásul házasságukról nyíltan meséltek a róluk szóló dokumentumfilmben, szóval tényleg nincs takargatnivalójuk. Boldogok és kész, ráadásul bárhol képesek táncolni.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.