Emily Párizsban, Szauron Középföldén - 5 film és sorozat, amit ne hagyj ki augusztusban

mozi Emily Párizsban (sorozat) Netflix
Egy gigakoncert válik csapdává Josh Hartnett számára, Phil Collins lánya az Emily Párizsban sorozatban a Fény Városában keresi a szerelmet, Channing Tatum egy szigeten sántikál valami rosszban, folytatódik a kedvenc bűnügyi vígjátékunk és A gyűrűk ura előzménysorozata is ebben a hónapban.

Augusztusban is lesz jó néhány sorozat, mint például az Emily Párizsban, vagy film, amit vagy már régóta várunk vagy meglepetést tartogat. Nézzük, melyeket nem érdemes semmiképpen kihagynod!

Az Emily Párizsban 4. évadát rengetegen várják
Az Emily Párizsban 4. évadát rengetegen várják 
Forrás: Northfoto

 

Emily Párizsban (Emily in Paris) 4. évad

Hazai streaming premier: 08.15. (Netflix)

Folytatódik a Netflix romantikus sikersorozata, amiben az őzikealkatú Lily Collins fiatal amerikai lányként keresi a boldogságot és persze a szerelmet a Fény Városában, lassan nagyobb sztárrá válva, mint az apuka Phil Collins. Az olimpia miatt most amúgy is minden figyelem Párizsra vetül, ezt pedig csak fokozza Emily kalandjainak újabb felvonása, amit két részletben fogunk megkapni: az első öt epizódot augusztus 15-én, a maradék öt részt szeptember 12-én.

 

A csapda (Trap)

Hazai mozis premier: 08.01.

M. Night Shyamalan rendező a titokzatos történeteiről és óriási filmvégi fordulatairól híres az olyan alkotásai révén, mint a Hatodik érzék, a Falu, vagy legutóbb az Idő. Az új rendezése is izgalmas menetnek tűnik, és biztosak lehetünk benne, hogy ezúttal több nagy csavar is vár ránk a Josh Hartnett játszotta apuka sztorijában, aki a tinilányát viszi el egy koncertre, amiről kiderül: valójában egy hírhedt sorozatgyilkosnak állított csapda.

Vészjelzés (Blink Twice)

Hazai mozis premier: 08.22.

Channing Tatum a színészi pályafutása során eddig szinte mindig jószándékú, jóképű (és lehetőség szerint táncra perdülő) figurákat játszott, ám ezúttal kicsit másfelé kalandozik. A jóképű persze most is megvan: egy vonzó milliárdost alakít, aki elhív egy frissen megismert csinos pincérnőt és annak barátnőjét a magánszigetére. Ott azonban hamar kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik.

Gyilkos a házban (Only Murders in The Building) 4. évad

Hazai streaming premier: 08.27. (Disney+)

A kedvenc nyomozótriónk visszatér, egészen pontosan lelép a címben jelzett, az eddigi évadok helyszínéül szolgáló New York-i házból, hiszen az új szezon már Los Angelesben játszódik. Ide utazik el a bűnügyi podcastok rajongóiból bűnügyi sztárrá váló trió, hiszen a történetükből hollywoodi filmet akarnak forgatni, ami közben meg kell oldaniuk a dublőrük halálának rejtélyét is – a szokásos sztárgárda és rengeteg poén közepette.

A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi (The Lord of The Rings: The Rings of Power) 2. évad

Hazai streaming premier: 08.29. (Prime Video)

Az első évad végén megismerhettük magát Szauront emberi formájában A gyűrűk ura előzménysorozatában, a második felvonás pedig tovább meséli azt a történetet, aminek a végén kialakul Középfölde abban a formában, ahogy a híres mozitrilógiában megismerhettük. Tündék, törpök, orkok, emberek és persze hobbitok újra kalandra készek, és még talán Gandalf is felbukkan.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.