Kiderült a valós oka annak, miért távozott posztjáról Harry és Meghan kabinetfőnöke

Meghan Markle, Harry herceg
Getty Images -
valódi ok kabinetfőnök Meghan Markle harry és meghan Harry herceg
A sussexi házaspár kabinetfőnöke, Josh Kettler, alig három hónap közös munka után távozott posztjáról. A hír azért is keltett nagy figyelmet, mert Kettler, aki tapasztalt PR-szakember, meglepően rövid idő után döntött úgy, hogy nem szeretne tovább Harry és Meghan szolgálatában dolgozni.

Bennfentesek szerint Josh Kettler csak próbaidőre lett felvéve, hogy segítse Harryt a következő időszak kihívásainak kezelésében. Állítólag a döntés kölcsönös volt, és mindkét fél egyetértett abban, hogy nem volt megfelelő az együttműködés. A távozás időzítése különösen érdekes, tekintettel arra, hogy Harry és Meghan éppen Kolumbiába készülnek, ahol számos hivatalos programon vesznek részt.

Harry és Meghan
Harry és Meghan kabinetfőnöke csak próbaidőre lett felvéve - állítják a bennfentesek
Forrás: Samir Hussein/WireImage

Ezért távozott posztjáról Harry és Meghan kabinetfőnöke

Kettler korábban a Cognixion kommunikációs platformnál dolgozott kabinetfőnökként, és éppen a nigériai látogatás előtt csatlakozott a Sussex-házaspárhoz májusban. Még ugyanabban a hónapban Londonba is elutazott Harry herceggel, hogy részt vegyenek a Szent Pál-székesegyházban az Invictus Games tizedik évfordulójának ünnepségén. Kettler távozása sokakat meglepett és rögtön elindultak a találgatások, vajon, mi állhatott a döntés hátterében. Információk szerint azonban a kabinetfőnök csak próbaidőre lett felvéve, hogy egy rövid időszakra segítse Harry és Meghan mindennapjait. A távozás időzítése ennek ellenére meglepő, tekintettel arra, hogy Harry és Meghan éppen Kolumbiába készülnek, ahol több hivatalos programon is részt vesznek. Többek között egy bogotái iskolát látogatnak meg, ahol közvetlenül a diákokkal fognak beszélgetni a digitális környezet társadalmi hatásairól. Emellett részt vesznek egy fórumon, amely a biztonságos digitális környezetek előmozdításáról szól, és amelyet a kolumbiai alelnökség szervez Harry és Meghan Archewell Alapítványával közösen.

A hercegi pár egy korábbi alkalmazottja érdekes dolgot fogalmazott meg:

Ami talán a legbeszédesebb, hogy az egész idő alatt, amíg ott dolgoztam, nem hiszem, hogy egyetlen jelenlegi vagy volt alkalmazottjuk azt mondta volna, hogy újra elvállalná a munkát, ha lehetőséget kapna rá. Ezek nem olyan alkalmazottak, akiket csak úgy az utcán találtak. Sokan közülük olyanok, akik korábban kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalatoknál és környezetben, nagy igényeket támasztó főnököknek dolgoztak.

 

Azonban van, aki teljesen más véleménnyel van a hercegi párról, akadnak olyanok is, akik szerint nagyszerű velük a közös munka. St-Laurent 2020 áprilisától 2021 márciusáig dolgozott Meghan Markle és Harry herceg főtanácsadójaként és az Archewell Alapítvány ügyvezető igazgatójaként.

Catherine St-Laurent úgy véli, hogy Harry és Meghan jelentős befolyással bírhatnak a társadalmi változások terén.

Hihetetlen élmény volt, hihetetlenül tehetséges és kreatív vezetők. Hálás vagyok, hogy részt vehettem az életükben

 – mondta St-Laurent, kiemelve az Archewell Alapítvány fontosságát.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.