Harry és Meghan mellőzéséről döntött Károly király és Vilmos herceg

Harry herceg és Meghan Markle
Getty Images/Kevin Mazur -
családi viszály Meghan Markle Vilmos herceg Károly király Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle meghívása, hogy idén nyáron csatlakozzanak Károly királyhoz és Vilmos herceghez Balmoralban, soha nem volt reális lehetőség.

Károly király és idősebb fia, Vilmos herceg közösen úgy döntöttek, hogy a jelenlegi helyzet túl bonyolult ahhoz, hogy Harry és Meghan meghívást kapjanak a királyi család skóciai nyaralására, Balmoralba,részben Katalin hercegné súlyos betegsége miatt. Bár egyes királyi megfigyelők szerint a skóciai családi összejövetel ideális alkalom lett volna Harry és Meghan meghívására, úgy tudni, hogy a Sussexek nem térnek vissza az Egyesült Királyságba. Úgy vélik, hogy ez most az utolsó dolog, amire a királyi családnak szüksége van, különösen, mivel mindenki tudja, hogy Harry meghívása Meghanét is jelentené, ami a jelenlegi elmérgesedett helyzetben már végképp túlzás lenne.

Harry és Meghan
Károly király és Vilmos herceg úgy döntöttek, hogy hogy Harry és Meghan idén nyáron nem csatlakozik a családhoz Balmoralban
Forrás: Getty Images/Chris Jackson

Harry és Meghan nem utaznának külön a királyi nyaralásra

Meghant mindig is a Harry nyilvános támadásai mögötti fő mozgatórugónak tartották. Vilmos és Károly tudják, hogy Harry meghívása Meghan nélkül csak újabb témát adna a herceg folytatásra szánt memoárjához. Harry herceg állítólag 2023-ban kezdte írni önéletrajzi könyvét, és már jelezte, hogy akár két kötet is lehet belőle. Ez alapján úgy tűnik, hogy Harrynek bőven van témája elbeszélő memoárjához, hiszen mint orábban nyilatkozta, a legnehezebb rész az volt, hogy kivegyenek belőle dolgokat.

A királyi család augusztusban Balmoralban pihen

A királyi család mögött nehéz év áll, ezért a mostani nyaralás mindenki számára különösen nagy jelentőséggel bír. Vilmos herceg és felesége is csatlakozik a királyi család többi tagjához az éves nyári vakációra II. Erzsébet királynő kedvenc helyén Balmoralban. Vilmos herceg gyermekkora óta élvezi a Balmoralban töltött nyaralásokat, és Katalin is mindig csatlakozott hozzá, miután 2011-ben összeházasodtak. Amióta megszülettek gyerekeik a jelenleg 11 éves György herceg, a 9 éves Sarolta hercegnő és a 6 éves Lajos herceg is minden évben velük utazott, hogy együtt lehessen a család. Katalin hercegné már fél éve visszavonult a nyilvánosságtól betegsége miatt, és augusztus 4-től az egész királyi család ezt teszi egy időre, szabadságra mennek. Vilmos számára Skócia a legboldogabb emlékeinek forrása, de egyben a legszomorúbbaké is. Ugyanis Balmoralban volt, amikor megtudta, hogy édesanyja, Diana hercegné meghalt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.