Meglepő dolgot szúrtak ki Katalin hercegné ujján legújabb videójában - VIDEÓ

Katalin hercegné
Getty Images - Rob Newell - CameraSport
meglepetés katalin hercegné videó Vilmos herceg
Bár személyesen nem jelent meg a párizsi olimpián, de videón keresztül köszönetet mondott a brit sportolóknak a walesi herceg és felesége. Katalin hercegné ujján szokatlan dolgot szúrtak ki a rajongók.

Sokan bíztak benne, hogy a wimbledoni döntőn való részvétel után Párizsban az olimpián is tiszteletét teszi Katalin hercegné, de végül nem így lett. A walesi herceg és hercegné videóüzenetben gratulált a résztvevőknek a közösségi médiában. A felvételen nemcsak Vilmos herceg borostája, hanem Katalin hercegné gyűrűje is szemet szúrt a rajongóknak.

Katalin hercegné
Katalin hercegné ritkán látott gyűrűt viselt az ujján
Forrás: People magazin

Katalin hercegné ritkán látott gyűrűt viselt az ujján

A hercegné a bal kezén viselte a különleges gyűrűt, amit ritkán vett fel mostanában, még Vilmostól kapta még a 2000-es évek elején, mikor a St. Andrews-i Egyetem hallgatói voltak. A gyűrűt az ígéret gyűrűjének hívják. Katalin először a diplomaszerzés napján viselte az ékszert, azóta pedig ritkán lehetett rajta látni. 

A gyűrű „elkötelezettséget és hűséget, valamint az élethosszig tartó szerelem és hűség zálogát” jelenti. 

 

Vilmos herceg szakállat növesztett

A walesi herceg is jól megérdemelt pihenését tölti a családjával, ami úgy tűnik, egy kicsit lazított rajta, már ami a külsejét illeti, biztosan. Vilmost eddig mindig kifogástalan külsővel, megborotválkozva láthatták a rajongók, ám a legutóbbi felvételen, amelyek Katalin hercegnével közösen szerepel, egy másik oldalát mutatta meg a nagyközönségnek. Lebarnulva, a szakállát megnövesztve jelentkezett be a herceg, szemmel láthatóan sikerült elengednie magát az elmúlt hetekben, ami valljuk be, nagyon jól áll neki.

Katalin hercegné az utóbbi időben kétszer jelent meg a nyilvánosság előtt

Bár Katalin hivatalosan nem tért vissza a közfeladataihoz a közelmúltban kétszer is megjelent a nyilvánosság előtt, előbb a király hivatalos születésnapján és a katonai segegszemlén, a Trooping the Colouron, majd a wimbledoni férfi egyes döntőjében, így sokan remélték, hogy a párizsi olimpián is feltűnik majd. A walesi hercegnéről köztudott, lelkes sportrajongó, ha csak teheti, szurkol a brit versenyzőknek, a 2012-es londoni olimpiai játékokon számos fotó készült róla, ahogy Vilmossal együtt vesz részt az eseményen. 

A gyerekeit is a sport szeretetére neveli

Azt is tudni lehet, hogy Katalin nem csak nézni szereti a sportot, hanem ő maga is teniszezett, rengeteget kirándult és még a sziklamászást is kipróbálta. Erre neveli a gyerekeit is, amiről egy korábbi interjúban beszélt: "Szerintem a kinttartózkodás nagyon jó a testi és szellemi jólét és a mentális egészség megalapozására". 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.